FANDOM


Cecil

Man har røget Cecil i umindelige tider, ja, faktisk siden goterne kunne skrive.

Cecil kan være mange ting. Fx lagde Cecil Rhodes navn til et el-piano og Cecil B. DeMille lagde ikke navn til noget. Det stod der bare efter temmelig mange Hollywood-film i 30'erne

Cecil som navnredigér

Cecil kan være et fornavn på en forfatter, der skriver om sorte hopper og drenge, der hedder Silas. Hendes far lavede vist nok tønder til fastelavn.

Cecil som cigaretredigér

Vi ved også, at der er cigaretter - måske til søfolk - der hedder Rød Cecil og Grøn Cecil. Disse er blevet opfundet efter at en pige, Cecilie, gik med en cigaret i et lyskryds. Lol

Farvekoderneredigér

Farverne rød og grøn indikerer hhv. styrbord og bagbord, måske ikke netop i den nævnte rækkefølge, og det er således et tegn på, at der er tale om en maritim cigaret. Også selvom det kan være lidt svært at holde ild i cigaretten, når der blæser en strid kuling ind over rælingen på skibet, man sejler på. Grøn cecil kan efter nye regler (2014) blevet lavet med og uden filter.

Cecils udviklingredigér

Cecil har faktisk udviklet sig til Cecilia. Den slags sker i selv de bedste hjem. Cille er også et meget normalt kaldenavn for Cecil. Cille er de lidt mere vilde pigers kaldenavn.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.