Camouflage.jpg
Camouflage er oprindeligt opstået vha Intelligent Design ude i Naturen. Siden da har bl.a. militæret og andre lystmordere taget ideen op og har udviklet camouflagetøj, så man bedre kan gemme sig for dem, man har tænkt sig at dræbe


Camouflage er et svært fransk ord, som kommer af verbet camoufler, som betyder at gemme sig. Ordet blev første gang anvendt under 1. verdenskrig ved krigsskuepladserne Verdun og Ypres i 1916, hvor nogle franske soldater havde gemt sig for tyskerne under noget Paisley-mønstret kjolestof i den tro, at det var mors skørter, de gemte sig under.

Den intellektuele camouflage

Historien kender til mange eksempler, hvor folk har pyntet sig med lånte fjer, for at fremstå mere begavede, intelligente eller talentfulde end de egentlig er. Især bruger akademikere og andre halvstuderede røvere hyppigt flerstavelsesord (som de ikke kender den korrekte betydning af), i et forsøg på at legitimere deres intellektuelle halvfabrikata. Lidt sjældnere ses det, at højt begavede genier forsøger at begive sig den modsatte vej, for at pretendere at være idioter.
Herunder (teksten i det grå felt) ses et stilfuldt og klassisk eksempel på denne vanskelige disciplin:

De kan sutte pik ka de

Camouflage er en form for beskytte middel mod orm i røven. oftes er det gamle mennesker der for det. Det er derfor soldater cameleoner og tykke mennesker der tror de seje har camoflage på. Ps sig ik' at en tyk man er tyk.

Hvordan det ser ud. Camouflage liner pupæ med grønne pletter. Det ses oftes i toilettet mange mennesker tro camouflage laves med farve. Men til dem der tror det skrudt op i røven. De kan sutte pik ka de.


Camoufleret commentar

Ovenstående lille epos er skrevet af en anonym atomfysiker og raketforsker (navnet er redaktionen bekendt), som ønskede at udforske sindets dybder, hvad angår intelligenskvotientens korrelation med fri verbal association. De fleste eksperter siger samstemmende, at resultatet er et litterært, aforistisk mesterværk inden for genren.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.