FANDOMThe Real England
Cameronflag
Cameronskjold
(Flag) (Våbenskjold)
Motto: For England, James!
Nationalmelodi: England über Alles
Cameronverden
Hovedstad London
Største by London
Officielle sprog Engelsk
Regeringsform Neo-nazistisk konservatisme
David Cameron
Fremprovokeret med vold
2. Verdenskrig
1837
Nationalhelt(e) Adolf Hitler
Valuta Pound Sterling
Religion Førerkult
 Befolkning  Ukendt - kun rene englændere tæller.
 Areal  Det Britiske Imperium, i løs forstand
 Befolkningstæthed  Når "de fremmede" smides ud, meget lav.
 Etniske grupper  Engelsk - og dem der skal deporteres.
 Største Eksportvarer  Våben og mennesker
 Største Importvarer  Sagsanlæg
 Nationaldyr Lady Britannica
 Nationalsport  Ny-nazisme
 Åbningstider  Året rundt. For englændere.
 Internetadresse  please-leave.co.uk


"Den mand er en skandale!"

~ José M. Barroso om David Cameron


"Ved Gud, han skal ud!!!"

~ Guy Verhofstadt om David Cameron


Camerons England er helt grundlæggende det England der er opstået under Premierminister David Camerons regime, hvor manden helt systematisk har omdannet Storbritannien fra et moderne rigsfællesskab med konservative normer, til et Neo-nynazistisk, victoriansk cyberdiktatur, hvor kun englændere bestemmer, med skotter, walisere og fattige som en slags 2. rangsborgere.

Videnskabredigér

Ved adskillige lejligheder i 2013 og 2014, har Regeringen i Whitehall udbedt sig videnskabelige rapporter vis' formål var at dokumentere forskellige aspekter af engelsk socialliv og økonomi, i forhold til resten af verden, men i særdeleshed den Europæiske Union. I samtlige tilfælde har Regeringen i Whitehall konsekvent rost rapporternes forfattere hvis de skrev at indvandrere kom på hospitalet eller at englændere er genetisk fremavlet til at regere verden. Omvendt har Regeringen kritiseret - og i enkelte tilfælde fyret - forskere der tillod sig at sige, at Englands økonomi faktisk er forbedret af indvandring fra det øvrige EU. Den sidste store rapport inddrog Regeringen endda med magt, og censurerede sønder og sammen, indtil den lignede en ubetinget ros til Euroskepticisme.

Udlændingeredigér

På trods af internationale traktater, og Englands forpligtelser overfor det øvrige EU, har David Camerons regeringsperiode budt på konstante forringelser efterfulgt af direkte chikane og forsøg på deportering af udlændinge. En interessant situation, er en fransk kvinde der har været bosat i England i 12 år, har arbejdet og betalt skat til den engelske stat i hele perioden, og derpå blev nægtet hospitalshjælp da hun blev gravid - da hun brokkede sig og viftede lovgivningen under næsen på de engelske myndigheder, fik hun et høfligt brev med en ordre om at forlade landet. Oven i dette anno 1933-halløj, har de engelske statsmedier kontinuerligt chikaneret polakker, medens politiet et langt stykke hen ad vejen lukker øjnene for regulære overgreb mod det polske mindretal.

Fattigdom & Menneskerettighederredigér

I løbet af det sene efterår 2014, har Camerons England formået at udvide sin retorik overfor ikke særligt ønskede subjekter, der ret beset har bombet det førhen så progressive land 150 år tilbage i tiden, rent mentalt. Således bliver fattige, selv race-englændere, omtalt helt åbent i medierne af deres egne politikere som værende "forkerte på den", "hæmningsløse" og endda "moralsk forkastelige" blot fordi de ikke er rige. David Cameron har således formået, at sætte retorikken tilbage til det der herskede dengang Charles Dickens skrev "Et Juleeventyr", og netop denne mand ville vende sig i sin grav hvis han hørte det!

Menneskerettighederne er et kapitel for sig: under David Cameron er mindreårige blevet tævet af myndighederne, piger der har været kærester til franskmænd er blevet voldtaget under tilråbene "feltmadras!", muslimer bliver anholdt blot for at være muslimer og da Regeringen i Whitehall blev konfronteret med international lov, svarede Cameron blot (på åbent fjernsyn!!!) at "'...menneskerettighederne er kun vejledende." - dette til trods for at England har underskrevet dem for adskillige årtier siden.

Øvrige forbrydelserredigér

  • I december 2014, fandt man pludselig på at trække støtten til de fattige så folk fysisk sulter.
  • Ved samme lejlighed trak man så også lige støtten til de handicappede.
  • Nå ja - og de "svage" generelt. (Svage og handicappede forfølges, Herr Hitl - øh Cameron)
  • Cameron har sin regeringsperiode igennem, kæmpet en kamp uden lige, for at opløse UK.

Ikke skræmt væk endnu?redigér

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.