FANDOM


Caesars Palace blev bygget af Julius Cæsar tilbage i år 66 f. Kr i Las Vegas, der dengang var en provins i det romerske kejserrige.

Bygningens historieredigér

Ved indvielsen optrådte selveste Cæsarkaraoke, akkompagneret af Cleopratras dansepiger, og hr og fru Cicero var de første der blev gift i paladset.

Paladset blev hurtigt et mekka for gladiatorkampe, og film som The Gladiator og tv-programmer som På med pilen, Palle menes at have fundet inspiration i begivenheder, der har fundet sted i paladset.

Med romerrigets fald i år 476 e.Kr. betød dog at Paladset måtte financierers på andre måder end det hidtidige statsilskud, hvorfor man begyndte at leje værelser ud og opfordre til hasardspil, da romerrigets love og regler desværre alle var placeret aller nederst under de sammenstyrtede ruiner, og ingen rigtig gad gå ned og lede efter dem.

I 1993 (e. Kr) begyndte hotellet dog at være lidt træt af alt det casino-ræs, hvorfor det immigrerede til Sverige, slog sig ned i Stockholm, og startede et indierock-band. Efter nogle år skiftede det navn til slet og ret at hedde Caesars, idet man valgte at indlemmede den danske visesanger Cæsar i bandet, da han alligevel skyldte for 2059 års husleje.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.