FANDOM


Harzenbus

65 Feries standardmodel.

"Vores buschauffør kan ikke køre bus, køre bus!"

~ Børn om deres manglende sans for at udpege paradokser.


"HOLD SÅ KÆFT, SNOTUNGER!!!"

~ Din klasselærer om Ovenstående


En Bustur til Harzen er en slags ferierejse for folk der er så åndeligt og/eller fysisk forældede, at de frygter hvad som helst opfundet efter 1950, bortset fra smøger[1], kaffe[2], Werthers Original[3] og busturer til Harzen. Denne gruppe af mennesker har hver især deres særpræg ligesom alle andre, men tør kun vise det på busture til udlandet[4]

Samtaleemner på bussenredigér

Hotellet i Harzenredigér

Uanset indretning, service, komfort, hygiejne i køkkenet, menu i restauranten, michelin-stjerner, velplejet personale, gratis minibar, udsigt, svømmepøl, bamseline-duft, boblebad på værelset, wifi, sattelit-tv med 100 kanaler, kaffesortiment, importeret marmelade fra Den Lille Fabrik, hjemmebagt brød efter Kohbergs opskrifter, limousine fra bussen til værelset og helikopter til nærmeste bjergtop, vil hotellet som man indkvarteresaldrig være bare nær så godt som den 12-værelsers familieejede Bed and Breakfast i Nieder-Über-Baden-Brandenburger-Kirchen-Stadt som man var hos én nat i 1967.

Selve opholdetredigér

Harzen

Naturligvis danses der efter kaffen. Her til den originale, tyske version af "Du burde købe dig en tyrolerhat"

Alle 3 dage man opholder sig i Harzen, ud af en tur på en uge, vil starte med at man drikker morgenkaffe[8], hvorefter man tager med på en planlagt tur med bjergbanen, guidet af en 21-årig der var for ædru til Sunny Beach. Der spises frokost i det grønne, hvor maden roses mere end den udsigt man lige har smidt 2500 kr pr tud for at se. Når maden er indhaleret, hvoraf 60% er levnet for at give plads til endnu en gang "Kaff' mæ Blødt Brød", tænder man sine smøger og taler videre om hvor rædselsfuld ungdommen er, hvor modbydeligt det er at man kan rejse til Harzen uden pas og hvor skrækkeligt det er, at der er begrænset plads til spiritus og cigaretter når de når bordershoppen på hjemturen. Udsigten kommenteres kun ved pinlig tavshed. Om aftenen vil man gå ned til middag ved et stort fællesbord, hvor man leger "sejle op ad åen" ligeså snart kaffen er vel indtaget, hvorefter der spilles op til dans med den nyeste Hansi Hinterseer-Jam der er opstået i den lokale landsby. Her drikker man sig fuldstændig i hegnet i billig rødvin[9], medens man husker at købe én øl så man kan imponere naboen derhjemme med sin omfattende viden om "det gode, tyske øl".

På turen hjem er alle nu de bedste venner i verden, men taler aldrig sammen igen[10].

Busturs-noterredigér

  1. Grøn Cecil, uden filter.
  2. Uden Richs.
  3. Men kun i pakker af 500 stk
  4. Udlandet. Harzen? Okay, så - glem alt om Saudi-Arabien!
  5. At pengene er tilsvarende mindre værd er ligegyldigt
  6. Som var meget bedre end dem hvor de unge deltager.
  7. Og som nu står udstoppet ovenpå fjernsynet
  8. Hertil Blødt Brød og Kaff'-fløde
  9. Der nu koster 40 gange mere end i Aldi hvor den er købt.
  10. Selvom alle er enige om, at det var deres livs værste ferie, der skal gentages næste år.
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.