FANDOM


(Oprettede siden med '{{fesen}} '''Busselskaber''' er store middagsselskaber, hvori grundbestanddelen af gæsterne er busser. Dog er der altid en ansvarhavende voksen til st…')
 
m
Linje 1: Linje 1:
{{fesen}}
+
{{citat|Det har vi absolut ingen kommentarer til!|Movia|færdelssikkerhed}}
   
'''Busselskaber''' er store [[middagsselskab]]er, hvori [[grundbestanddel]]en af [[gæsterne]] er [[bus]]ser. Dog er der altid en [[ansvarhavende]] [[voksen]] til stede, der sørger for, at busserne holder sig fra [[aktivitet]]er af den [[uartig]]e slags.
+
Et busselskab er afledt af ordene [[bus]] og [[selskab]]. Man kan tydeligt se at denne teori kan man tydeligt se at selskaberne bare hiver dejlige penge ud af folk.
  +
  +
== Svenskervariationen ==
  +
Normalt gør vores svenske kompissar ikke megen nytte,men nu er de faktisk foran. Man har nemlig sat biogastanke på taget. I Norge kører man på fiskeolie,i Danmark på diesel og i Tyskland på de sidste afbrændte rester fra [[Auswitch]].
  +
  +
== Pengepuger og vedligeholdelse ==
  +
Nej,penge stjæler de da ikke! Eller hvad? En billet til [[Fensmark]] koster det samme som en billet til København. Nu der siges københavn skal det siges at busserne er pænere grundet at man i København har pæne afstribede motorveje, i Jylland har en [[landevejsrøver]] snuppet hele vejen.

Versionen fra jun 29. 2011, 06:27

"Det har vi absolut ingen kommentarer til!"

~ Movia om færdelssikkerhed


Et busselskab er afledt af ordene bus og selskab. Man kan tydeligt se at denne teori kan man tydeligt se at selskaberne bare hiver dejlige penge ud af folk.

Svenskervariationen

Normalt gør vores svenske kompissar ikke megen nytte,men nu er de faktisk foran. Man har nemlig sat biogastanke på taget. I Norge kører man på fiskeolie,i Danmark på diesel og i Tyskland på de sidste afbrændte rester fra Auswitch.

Pengepuger og vedligeholdelse

Nej,penge stjæler de da ikke! Eller hvad? En billet til Fensmark koster det samme som en billet til København. Nu der siges københavn skal det siges at busserne er pænere grundet at man i København har pæne afstribede motorveje, i Jylland har en landevejsrøver snuppet hele vejen.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.