Spademanns Leksikon
Spademanns Leksikon
m (Lidt tilføjelser og link + kategoriseret)
 
Linje 1: Linje 1:
 
{{citat|Det har vi absolut ingen kommentarer til!|Movia|færdelssikkerhed}}
 
{{citat|Det har vi absolut ingen kommentarer til!|Movia|færdelssikkerhed}}
   
Et busselskab er afledt af ordene [[bus]] og [[selskab]]. Man kan tydeligt se at denne teori kan man tydeligt se at selskaberne bare hiver dejlige penge ud af folk.
+
Et '''busselskab''' er afledt af [[ord]]ene [[bus]] og [[selskab]]. [[Ole Sohn]] opstillede i [[1973]] en [[teori]] om at busselskaberne bare hiver dejlige [[penge]] ud af [[folk]]. I [[2012]] forsøgte han at modbevise sin egen teori.
   
 
== Svenskervariationen ==
 
== Svenskervariationen ==
Normalt gør vores svenske kompissar ikke megen nytte,men nu er de faktisk foran. Man har nemlig sat biogastanke på taget. I Norge kører man på fiskeolie,i Danmark på diesel og i Tyskland på de sidste afbrændte rester fra [[Auschwitch]].
+
Normalt gør vor [[svensk]]e kompissar [[ikke]] megen nytte, men [[nu]] [[er]] [[de]] faktisk foran. Man har nemlig sat biogastanke på [[tag]]et. I [[Norge]] kører man på [[fisk]]e[[olie]], mens vi i [[Danmark]] blot kører[[diesel]]. I [[Tyskland]] kører man, ganske umoralsk, stadig på de sidste afbrændte rester fra [[Auschwitz]].
   
 
== Pengepuger og vedligeholdelse ==
 
== Pengepuger og vedligeholdelse ==
Nej,penge stjæler de da ikke! Eller hvad? En billet til [[Fensmark]] koster det samme som en billet til København. Nu der siges københavn skal det siges at busserne er pænere grundet at man i København har pæne afstribede motorveje, i Jylland har en [[landevejsrøver]] snuppet hele vejen.
+
[[Nej]], penge stjæler de da ikke! Eller hvad? En billet til [[Fensmark]] fra [[Barcelona]] koster det samme som en billet til [[København]]. Men det er [[alle]] heldigvis [[pis]]se ligeglade med!
  +
  +
==Se også==
  +
* [[Rejsekort]]
  +
  +
[[Kategori:Samfund]]
  +
[[Kategori:Institutioner]]

Nuværende version fra 17. okt 2012, 11:01

"Det har vi absolut ingen kommentarer til!"

~ Movia om færdelssikkerhed


Et busselskab er afledt af ordene bus og selskab. Ole Sohn opstillede i 1973 en teori om at busselskaberne bare hiver dejlige penge ud af folk. I 2012 forsøgte han at modbevise sin egen teori.

Svenskervariationen[]

Normalt gør vor svenske kompissar ikke megen nytte, men nu er de faktisk foran. Man har nemlig sat biogastanke på taget. I Norge kører man på fiskeolie, mens vi i Danmark blot kører på diesel. I Tyskland kører man, ganske umoralsk, stadig på de sidste afbrændte rester fra Auschwitz.

Pengepuger og vedligeholdelse[]

Nej, penge stjæler de da ikke! Eller hvad? En billet til Fensmark fra Barcelona koster det samme som en billet til København. Men det er alle heldigvis pisse ligeglade med!

Se også[]