Spademanns Leksikon
m
Linje 4: Linje 4:
   
 
== Svenskervariationen ==
 
== Svenskervariationen ==
Normalt gør vores svenske kompissar ikke megen nytte,men nu er de faktisk foran. Man har nemlig sat biogastanke på taget. I Norge kører man på fiskeolie,i Danmark på diesel og i Tyskland på de sidste afbrændte rester fra [[Auswitch]].
+
Normalt gør vores svenske kompissar ikke megen nytte,men nu er de faktisk foran. Man har nemlig sat biogastanke på taget. I Norge kører man på fiskeolie,i Danmark på diesel og i Tyskland på de sidste afbrændte rester fra [[Auschwitch]].
   
 
== Pengepuger og vedligeholdelse ==
 
== Pengepuger og vedligeholdelse ==

Versionen fra 29. jun 2011, 07:03

"Det har vi absolut ingen kommentarer til!"

~ Movia om færdelssikkerhed


Et busselskab er afledt af ordene bus og selskab. Man kan tydeligt se at denne teori kan man tydeligt se at selskaberne bare hiver dejlige penge ud af folk.

Svenskervariationen

Normalt gør vores svenske kompissar ikke megen nytte,men nu er de faktisk foran. Man har nemlig sat biogastanke på taget. I Norge kører man på fiskeolie,i Danmark på diesel og i Tyskland på de sidste afbrændte rester fra Auschwitch.

Pengepuger og vedligeholdelse

Nej,penge stjæler de da ikke! Eller hvad? En billet til Fensmark koster det samme som en billet til København. Nu der siges københavn skal det siges at busserne er pænere grundet at man i København har pæne afstribede motorveje, i Jylland har en landevejsrøver snuppet hele vejen.