(Oprettede siden med '{{fesen}} '''Busselskaber''' er store middagsselskaber, hvori grundbestanddelen af gæsterne er busser. Dog er der altid en ansvarhavende voksen til st…')
 
m (Lidt tilføjelser og link + kategoriseret)
 
(2 mellemliggende versioner af en anden bruger ikke vist)
Linje 1: Linje 1:
  +
{{citat|Det har vi absolut ingen kommentarer til!|Movia|færdelssikkerhed}}
{{fesen}}
 
   
'''Busselskaber''' er store [[middagsselskab]]er, hvori [[grundbestanddel]]en af [[gæsterne]] er [[bus]]ser. Dog er der altid en [[ansvarhavende]] [[voksen]] til stede, der sørger for, at busserne holder sig fra [[aktivitet]]er af den [[uartig]]e slags.
+
Et '''busselskab''' er afledt af [[ord]]ene [[bus]] og [[selskab]]. [[Ole Sohn]] opstillede i [[1973]] en [[teori]] om at busselskaberne bare hiver dejlige [[penge]] ud af [[folk]]. I [[2012]] forsøgte han at modbevise sin egen teori.
  +
  +
== Svenskervariationen ==
  +
Normalt gør vor [[svensk]]e kompissar [[ikke]] megen nytte, men [[nu]] [[er]] [[de]] faktisk foran. Man har nemlig sat biogastanke på [[tag]]et. I [[Norge]] kører man på [[fisk]]e[[olie]], mens vi i [[Danmark]] blot kører på [[diesel]]. I [[Tyskland]] kører man, ganske umoralsk, stadig på de sidste afbrændte rester fra [[Auschwitz]].
  +
  +
== Pengepuger og vedligeholdelse ==
  +
[[Nej]], penge stjæler de da ikke! Eller hvad? En billet til [[Fensmark]] fra [[Barcelona]] koster det samme som en billet til [[København]]. Men det er [[alle]] heldigvis [[pis]]se ligeglade med!
  +
  +
==Se også==
  +
* [[Rejsekort]]
  +
  +
[[Kategori:Samfund]]
  +
[[Kategori:Institutioner]]

Nuværende version fra 17. okt 2012, 11:01

"Det har vi absolut ingen kommentarer til!"

~ Movia om færdelssikkerhed


Et busselskab er afledt af ordene bus og selskab. Ole Sohn opstillede i 1973 en teori om at busselskaberne bare hiver dejlige penge ud af folk. I 2012 forsøgte han at modbevise sin egen teori.

Svenskervariationen[redigér | redigér wikikode]

Normalt gør vor svenske kompissar ikke megen nytte, men nu er de faktisk foran. Man har nemlig sat biogastanke på taget. I Norge kører man på fiskeolie, mens vi i Danmark blot kører på diesel. I Tyskland kører man, ganske umoralsk, stadig på de sidste afbrændte rester fra Auschwitz.

Pengepuger og vedligeholdelse[redigér | redigér wikikode]

Nej, penge stjæler de da ikke! Eller hvad? En billet til Fensmark fra Barcelona koster det samme som en billet til København. Men det er alle heldigvis pisse ligeglade med!

Se også[redigér | redigér wikikode]

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.