Spademanns…

Redigerer

Busselskaber

1
  • Redigeringen kan fjernes. Kontroller venligst sammenligningen herunder for at bekræfte at det er hvad du ønsker at gøre, og gem så ændringerne for at fuldføre fjernelsen.
Nuværende version Din tekst
Linje 1: Linje 1:
 
{{citat|Det har vi absolut ingen kommentarer til!|Movia|færdelssikkerhed}}
 
{{citat|Det har vi absolut ingen kommentarer til!|Movia|færdelssikkerhed}}
   
Et '''busselskab''' er afledt af [[ord]]ene [[bus]] og [[selskab]]. [[Ole Sohn]] opstillede i [[1973]] en [[teori]] om at busselskaberne bare hiver dejlige [[penge]] ud af [[folk]]. I [[2012]] forsøgte han at modbevise sin egen teori.
+
Et busselskab er afledt af ordene [[bus]] og [[selskab]]. Man kan tydeligt se at denne teori kan man tydeligt se at selskaberne bare hiver dejlige penge ud af folk.
   
 
== Svenskervariationen ==
 
== Svenskervariationen ==
Normalt gør vor [[svensk]]e kompissar [[ikke]] megen nytte, men [[nu]] [[er]] [[de]] faktisk foran. Man har nemlig sat biogastanke på [[tag]]et. I [[Norge]] kører man på [[fisk]]e[[olie]], mens vi i [[Danmark]] blot kører[[diesel]]. I [[Tyskland]] kører man, ganske umoralsk, stadig på de sidste afbrændte rester fra [[Auschwitz]].
+
Normalt gør vores svenske kompissar ikke megen nytte,men nu er de faktisk foran. Man har nemlig sat biogastanke på taget. I Norge kører man på fiskeolie,i Danmark på diesel og i Tyskland på de sidste afbrændte rester fra [[Auschwitch]].
   
 
== Pengepuger og vedligeholdelse ==
 
== Pengepuger og vedligeholdelse ==
[[Nej]], penge stjæler de da ikke! Eller hvad? En billet til [[Fensmark]] fra [[Barcelona]] koster det samme som en billet til [[København]]. Men det er [[alle]] heldigvis [[pis]]se ligeglade med!
+
Nej,penge stjæler de da ikke! Eller hvad? En billet til [[Fensmark]] koster det samme som en billet til København. Nu der siges københavn skal det siges at busserne er pænere grundet at man i København har pæne afstribede motorveje, i Jylland har en [[landevejsrøver]] snuppet hele vejen.
 
==Se også==
 
* [[Rejsekort]]
 
 
[[Kategori:Samfund]]
 
[[Kategori:Institutioner]]
 
  Loading editor
Kære læser af sære hjælpebokse. Du har nu gennem dit ihærdige læseri fundet frem til en komplet liste af de mest benyttede wiki-koder. Tillykke! Klik på dem og de ryger på magisk vis ind i din artikel.

Forhåndsvisning

Mobile

Desktop