Spademanns…

Redigerer

Busselskaber

1
  • Redigeringen kan fjernes. Kontroller venligst sammenligningen herunder for at bekræfte at det er hvad du ønsker at gøre, og gem så ændringerne for at fuldføre fjernelsen.
Nuværende version Din tekst
Linje 1: Linje 1:
{{citat|Det har vi absolut ingen kommentarer til!|Movia|færdelssikkerhed}}
+
{{fesen}}
   
Et '''busselskab''' er afledt af [[ord]]ene [[bus]] og [[selskab]]. [[Ole Sohn]] opstillede i [[1973]] en [[teori]] om at busselskaberne bare hiver dejlige [[penge]] ud af [[folk]]. I [[2012]] forsøgte han at modbevise sin egen teori.
+
'''Busselskaber''' er store [[middagsselskab]]er, hvori [[grundbestanddel]]en af [[gæsterne]] er [[bus]]ser. Dog er der altid en [[ansvarhavende]] [[voksen]] til stede, der sørger for, at busserne holder sig fra [[aktivitet]]er af den [[uartig]]e slags.
 
== Svenskervariationen ==
 
Normalt gør vor [[svensk]]e kompissar [[ikke]] megen nytte, men [[nu]] [[er]] [[de]] faktisk foran. Man har nemlig sat biogastanke på [[tag]]et. I [[Norge]] kører man på [[fisk]]e[[olie]], mens vi i [[Danmark]] blot kører på [[diesel]]. I [[Tyskland]] kører man, ganske umoralsk, stadig på de sidste afbrændte rester fra [[Auschwitz]].
 
 
== Pengepuger og vedligeholdelse ==
 
[[Nej]], penge stjæler de da ikke! Eller hvad? En billet til [[Fensmark]] fra [[Barcelona]] koster det samme som en billet til [[København]]. Men det er [[alle]] heldigvis [[pis]]se ligeglade med!
 
 
==Se også==
 
* [[Rejsekort]]
 
 
[[Kategori:Samfund]]
 
[[Kategori:Institutioner]]
 
  Loading editor
Kære læser af sære hjælpebokse. Du har nu gennem dit ihærdige læseri fundet frem til en komplet liste af de mest benyttede wiki-koder. Tillykke! Klik på dem og de ryger på magisk vis ind i din artikel.

Forhåndsvisning

Mobile

Desktop