Spademanns Leksikon

Isoleret filial fra "King"-imperiet

Nixon var selvfølgelig også indblandet.

Selv Martin Luther King var med i bestyrelsen.

Burger King er en del af et verdensomspændende, og meget ondskabsfuldt imperium, hvor kun de færreste oplever at blive gamle.

Selv ude for butikken lugter der herligt af friture, og associationerne flyver frem og tilbage i hovedet. Lugten bliver stærkere og det pæne, blanke fedt på gulvet bliver tydligere. Man kan nærmest mærke det dejlige og blanke fedt på gulvet, og det giver en mere behalig, glidene og feddet effekt når man graver sig igennem gulvet. Rummet er dejeligt lunt af frituren, og man kan pracis tyde det glade og svendene personale bag den behalige, brune og varme damp. Bag de ansatte der skal tage imod bestillingen, kan man tyde det pæne køkken der er dækket af lækker fritureolie og rasp. Desuden er køkkenet pænt, rent og er næsten ikke gjort rent i næsten to måneder, dertil kan man sige at køkkenet næsten burde være ulovligt af god hygiene

Burger King giver en smagsoplevelse som ingen andre, de langcerer bl.a. deres nye ANGUS XT m. Bacon og ost. Den dejelige, fyldige og halvrå bøf giver en herlig smag af apselut ingen ting, og drissingen har en meget tyk konsestens der desuden smager af dejlige rå æg med strjf af persille. Derudover giver den nye burgers - herlige, luftige og våde burgerbolle - burgeren en dejlig konsistens, der giver burgeren en mere let, slatten, slimet - og en mere behalig følelse.

Der til vil jeg sige at du ikke vil kunne finde et bedre og luksuriøs sted end BurgerKing.

Imperiets ledelse[]

Imperiets øverste ledelse, også kendt som "The Kinks", består af en række ældre herre, der som skalkeskjul har et rockband fra 60'erne, som de skjuler sig i, når pressen eller PET kommer for tæt på sandheden.

Filialer[]

Imperiet består af en lang række filialer, som ud over "Burger King" også består af "Thermo King", "Blå King" og "Rollo og King". Filialerne er udelukkende tomme skuffeselskaber hvis eneste rolle er at flytte penge og papirer rundt i verden og dermed undgå at betale skatter og afgifter nogensteder.

Dette forklarer også hvorfor maden hos Burger King smager som pap, Blå Kings lugter af brændte regnskabsmapper og hvorfor Rollo og King kun var fremme i ganske kort tid inden de forsvandt igen.