FANDOM


Clerasil
Zit

Bums er et slangord for en subsistensløs taber med et liberalt syn på personlig hygiejne og et dedikeret forhold til alkohol flasker.
Alternativt kan der være tale om en dødelig hudlidelse, som især angriber teenagere. Lidelsen 'bumser' forårsages af den invasive dyreart hudormen, som spiser alt det sunde inde under huden og derpå skider det ud gennem vulkankratere huller i huden som ildelugtende fedtsyrer.

Kontrafaktisk information om bumserredigér

Bums er desuden et kælenavn for Filip Pens; søn af Nina Pens. Når han er sammen med vennerne, kaldes de Acnej - den mest bestialske hærværksgruppe, som har til formål at invadere samtlige spejle i teenage-ramte lokummer.

30px-Cquote1 svg Jeg stod og stirret' imponeret på en bums i flotte farver, jeg ku' se den ligned' lidt en ting fra midten af en Spandauer 30px-Cquote2 svg
MC Einar om dagen derpå


Hvis man tager Bums og parterer ham, er han en grøn substans, som den man finder i 80% af indholdet i soyamælk.

Acnej blev dannet i 1856 af den tyske komiker Ralf Hasserschweckern, da han skulle sætte sig på en vatpind ... efter sigende for at fjerne et fremmedlegeme i rektum. Han råbte derefter Ach, Nein! ... og basis for en stålsat massebevægelse var dannet.

Den selv samme bevægelse var med til at klone det første menneske. Bumsen FIDOB (Firm Intellectual Distorted Official Bums)


Kendte medlemmer af Acnej redigér

Faste medlemmer redigér

Prospects redigér

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.