FANDOM


Bouncywikilogo
Humor-encyklopædien Wikipedia har en parodi-artikel om Spiseforstyrrelse.

Bulimi er rent faktisk en landsby på Sicilien. Jo, den er god nok! Og hvorfor skulle det ikke være rigtigt, om jeg må spørge? Har vi ikke byer i Danmark med navne som Tarm, Sæd og Lille Høm? NÅ!

Hvad siger du? Gider du ikke høre om landsbyer, din lille satan?

Nu har jeg brugt flere timer på at støve sicilianske landkort op og fundet nyyydelige billeder af indbyggerne i Bulimi og så vil du skide det hele et stykke? Du vil kun høre om spiseforstyrrelsen bulimi? Din fandens lille lorteunge! Det er lige før jeg brækker mig! Men først når jeg har spist.

Nå, så må jeg jo liiiige bruge et par timer mere på at lave en grundig og lægefaglig forsvarlig research om spiseforstyrrelser. Vent her, din snothvalp. Og du rører ikke kagerne!

Metrosexual

En metrosexuel får en piskeflødekur. Spørg ham aldrig om du "ser tyk ud i denne kjole". Svaret er altid noget med, at du baaaare lige skal tabe 2 kg mere.

Nå, godt så.... Her er så de kolde facts.

Spiseforstyrrelsen bulimi kommer af en fiks idé om, at den menneskelige idealvægt er skelettets vægt + 5 pct. Det lader til, at problemet stammer derfra, at det kommer deraf, at det ligger i, at alle mandlige modeskabere er bøsser, som kun ser den kvindelige krop som et tøjstativ. (Og har du nogensinde set et tykt tøjstativ?) I modsætning til rigtige mænd, som gerne vil have, at tøsen har lidt til både gården og gaden.

Men hvornår har tøser gidet at høre på rigtige mænd, når de bedre kan tale med homokludedukker[1], der bruger neglelak og kan fortælle dem, om en eller anden kjole står til deres teint? Hvad fanden er teint?

Her er et godt råd, piger:

Kjolen klæder dig, hvis den fremhæver dine attributter.[2]


Mænd er ligeglade med farven. Bare der er en dyb udskæring og noget at holde i.

spis op og hold det i jer!

Opkast redigér

  1. Som foretrækker det drengede udseende
  2. Attributter er et pænt ord for bagdel og fordele, som er pæne ord for (forkortet af red.).
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.