Spademanns Leksikon
m (Pyntet op, og tilføjet lidt.... Men stadig lidt tam)
Linje 1: Linje 1:
  +
{{klumme|Opskrift på brystvorter<ref>I tilfæde af, at [[Mike Tyson|en eller anden sort mand]] kommer og bider den/dem af.</ref>|
Brystvorter er et mest kendt fænomen hos kvinder, men er også set hos mænd og dyr (hvilket jo er det samme).
 
 
<br>- 2 dl Vortemælk
Hvis brystvorterne er udtørrede og skaller eller er ømme, smører man dem med guacamole. Hvis man malker brystvorten, kommer der en hvid substans ud. Den bliver i bla. Italien brugt til at lave fin hytteost.
 
 
<br>- 5 spk salt
 
<br>- 1 l. honning
 
<br>- Tilsæt dit hjemmebryggede [[tis]] (valgfrit)
 
<br>Fremgangsmåde: Kog det hele op i en gryde ved høj temperatur. Put det i ovnen i 10 timer ved 200 grader.
   
 
Pynt det evt. med [[sæd|glasur]].}}
'''OPSKRIFT:'''
 
  +
'''Brystvorter''' er et [[fænomen]], som er mest kendt hos [[kvinde]]r. De er dog også set <s>hos</s> af især [[mand|mænd]] og [[dyr]]. Brystvorter sidder som regel for enden af alle [[patter|bryster]], og er [[brun]]e eller [[lyserød]]e. I [[Asien|fjerne egne]] er de helt [[gul]]e. På [[Arto]] har billedcensur-administratorerne [[aldrig]] set brystvorter.
- 2 dl Vortemælk
 
  +
- 5 spk salt
 
  +
Hvis brystvorterne skaller, er ømme eller udtørrede smører man dem med [[guacamole]]. Hvis man malker brystvorten, kommer der en underlig [[mælk|hvid substans]] ud. Mange tomhjerner drikker denne væske med fornøjelse, men det er altså strengt forbudt<ref>Eller, det er det i hvert fald i [[Uzbekistan]].</ref>. Denne [[hvid]]e substans bliver i bl.a. [[Italien]] brugt til at lave fine hytteoste med. Men det er kun fordi de italienske bønder er så veludviklede. For i [[øst]][[land]]e som [[Schweiz]] bruger man den hvide substans til at lave [[nakkeost]].
- 1 l. honning
 
  +
- Tilsæt din hjemmebryggede tis (valgfrit)
 
  +
==Disse brystvorter er blevet set af flere millioner:==
Kog det op i en gryde ved høj temp. og put det i ovnen i 10 timer ved 200 grader.
 
  +
* [[Christiane Schaumburg-Müller]]s
Pynt det evt. med glasur.
 
  +
* [[Nik & Jay]]s
  +
* [[Paris Hilton]]s
  +
  +
{{faktaboks|Dette skal du gøre, hvis dine brystvorter vender indad:|Først skal du finde en tandbørste. Derefter skal du smide den væk igen, for den skal du ikke bruge til noget lige nu. Derefter finder du et håndklæde frem, og maserer dine brystvorter i forbindelse med badning. Hjælper det ikke, skal du have opereret dine bryster mindre... Men det skal din [[læge]] sikkert lige vurdere på egen hånd først.}}
  +
  +
{{Under blusen}}
  +
<references>
  +
  +
[[Kategori:Anatomi]]
  +
[[Kategori:Sex]]

Versionen fra 26. aug 2012, 22:01

40pxKlumme.png
Opskrift på brystvorter[1]


- 2 dl Vortemælk
- 5 spk salt
- 1 l. honning
- Tilsæt dit hjemmebryggede tis (valgfrit)
Fremgangsmåde: Kog det hele op i en gryde ved høj temperatur. Put det i ovnen i 10 timer ved 200 grader.

Pynt det evt. med glasur.

Brystvorter er et fænomen, som er mest kendt hos kvinder. De er dog også set hos af især mænd og dyr. Brystvorter sidder som regel for enden af alle bryster, og er brune eller lyserøde. I fjerne egne er de helt gule. På Arto har billedcensur-administratorerne aldrig set brystvorter.

Hvis brystvorterne skaller, er ømme eller udtørrede smører man dem med guacamole. Hvis man malker brystvorten, kommer der en underlig hvid substans ud. Mange tomhjerner drikker denne væske med fornøjelse, men det er altså strengt forbudt[2]. Denne hvide substans bliver i bl.a. Italien brugt til at lave fine hytteoste med. Men det er kun fordi de italienske bønder er så veludviklede. For i østlande som Schweiz bruger man den hvide substans til at lave nakkeost.

Disse brystvorter er blevet set af flere millioner:


Svar nu, ham her vil virkelig gerne vide det
Hvad har du under blusen, skat?
Svar nu, ham her vil virkelig gerne vide det

<references>

  1. I tilfæde af, at en eller anden sort mand kommer og bider den/dem af.
  2. Eller, det er det i hvert fald i Uzbekistan.