FANDOM


(Oprettede siden med 'Brystvorter er et mest kendt fænomen hos kvinder, men er også set hos mænd og dyr (hvilket jo er det samme). Hvis brystvorterne er udtørrede og skaller eller er ømme, ...')
 
(lidt redigering - --~~~~)
 
(2 mellemliggende versioner af 2 brugere ikke vist)
Linje 1: Linje 1:
Brystvorter er et mest kendt fænomen hos kvinder, men er også set hos mænd og dyr (hvilket jo er det samme).
+
{{klumme|Opskrift [[bryst]]vorter<ref>I tilfæde af, at [[Mike Tyson|en eller anden sort mand]] kommer og [[bi]][[der]] [[den]]/[[dem]] [[af]]</ref>|
Hvis brystvorterne er udtørrede og skaller eller er ømme, smører man dem med guacamole. Hvis man malker brystvorten, kommer der en hvid substans ud. Den bliver i bla. Italien brugt til at lave fin hytteost.
+
<br>- 2 dl [[Væske|vorte]]mælk
  +
<br>- 5 spk [[salt]]
  +
<br>- 1 l. [[honning]]
  +
<br>- Tilsæt evt dit hjemmebryggede [[tis]] (valgfrit)
  +
<br>Fremgangsmåde: Kog det hele op i en [[gry]]de [[ved]] [[høj]] [[temperatur]]. Put det i ovnen i 10 timer ved 200 [[grader]]
  +
[[Pynt]] det evt. med [[sæd|glasur]].}}
   
'''OPSKRIFT:'''
+
'''Brystvorter''' er et [[fænomen]], som er mest [[kendt]] [[ho]]s [[kvinde]]r. De er [[dog]] også set <s>[[ho]]s</s> [[af]] [[is]]ær [[mand|mænd]] og [[dyr]]. ''Brystvorter'' sidder [[so]]m [[regel]] [[for]] [[ende]]n [[af]] [[alle]] [[patter|bryster]], og er [[brun]]e eller [[lyserød]]e. I [[Asien|fjerne egne]] er de helt [[gul]]e. På [[Arto]] har billedcensur-administratorerne [[aldrig]] set brystvorter.
- 2 dl Vortemælk
 
- 5 spk salt
 
- 1 l. honning
 
- Tilsæt din hjemmebryggede tis (valgfrit)
 
Kog det op i en gryde ved høj temp. og put det i ovnen i 10 timer ved 200 grader.
 
Pynt det evt. med glasur.
 
   
[[Fil:Eksempel.jpg]]
+
Hvis brystvorterne skaller, er ømme eller udtørrede smører man dem med [[guacamole]]. Hvis man malker brystvorten, kommer der en underlig [[mælk|hvid substans]] ud. Mange tomhjerner drikker denne væske med fornøjelse, men det er altså strengt forbudt<ref>Eller, det er det i hvert fald i [[Uzbekistan]].</ref>. Denne [[hvid]]e substans bliver i bl.a. [[Italien]] brugt til at lave fine hytteoste med. Men det er kun fordi de italienske bønder er så veludviklede. For i [[øst]][[land]]e som [[Schweiz]] bruger man den [[hvid]]e [[Slim|subst]]ans til at lave [[nakkeost]].
  +
==Disse brystvorter er blevet set af flere millioner:==
  +
* [[Chihuahua|Christiane Schaumburg-Müller]]s
  +
* [[Nik & Jay]]s
  +
* [[Paris Hilton]]s
  +
==Andre velhængte emner==
  +
*[[Bh]]
  +
*[[Bikini]]
  +
*[[Bryster]]
  +
*[[Mælk]]
  +
*[[Nøgen]][[hed]]
  +
*[[Patter]]
  +
*[[Sex|Seksualitet]]
  +
*[[Sexlegetøj]]
  +
{{faktaboks|Dette skal du gøre, hvis dine brystvorter vender indad:|Først skal du finde en tandbørste. Derefter skal du smide den væk igen, for den skal du ikke bruge til noget lige nu. Derefter finder du et håndklæde frem, og maserer dine brystvorter i forbindelse med badning. Hjælper det ikke, skal du have opereret dine bryster mindre... Men det skal din [[læge]] sikkert lige vurdere på egen hånd først.}}
  +
  +
{{Under blusen}}
  +
<references>
  +
  +
[[Kategori:Anatomi]]
  +
[[Kategori:Sex]]

Nuværende version fra dec 22. 2016, 06:33

40pxKlumme
Opskrift på brystvorter[1]


- 2 dl vortemælk
- 5 spk salt
- 1 l. honning
- Tilsæt evt dit hjemmebryggede tis (valgfrit)
Fremgangsmåde: Kog det hele op i en gryde ved høj temperatur. Put det i ovnen i 10 timer ved 200 grader

Pynt det evt. med glasur.

Brystvorter er et fænomen, som er mest kendt hos kvinder. De er dog også set hos af især mænd og dyr. Brystvorter sidder som regel for enden af alle bryster, og er brune eller lyserøde. I fjerne egne er de helt gule. På Arto har billedcensur-administratorerne aldrig set brystvorter.

Hvis brystvorterne skaller, er ømme eller udtørrede smører man dem med guacamole. Hvis man malker brystvorten, kommer der en underlig hvid substans ud. Mange tomhjerner drikker denne væske med fornøjelse, men det er altså strengt forbudt[2]. Denne hvide substans bliver i bl.a. Italien brugt til at lave fine hytteoste med. Men det er kun fordi de italienske bønder er så veludviklede. For i østlande som Schweiz bruger man den hvide substans til at lave nakkeost.

Disse brystvorter er blevet set af flere millioner:redigér

Andre velhængte emnerredigér


Hvad har du under blusen skat
Hvad har du under blusen, skat?
Hvad har du under blusen skat
  1. I tilfæde af, at en eller anden sort mand kommer og bider den/dem af
  2. Eller, det er det i hvert fald i Uzbekistan.
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.