Alien medium.jpg

Hvad er en Spunkazoid?[redigér | redigér wikikode]

En Spunkazoid er en fåcellet organisme, som har fået sit navn efter sin primære fødekilde, nemlig de små sorte lakridser Spunk. Gennem generationer har arten udviklet sin evne til at fordøje de små salmiakpastiller og undersøgelser har vist at en fuldvoksen Spunkazoid kan spise helt op til 3 pakker Spunk uden det mindste besvær.

Spunkazoiden har hang til høj musik og bling-bling og eftersom en Spunkazoid går i total opløsning straks efter døden vil man ofte opleve kun at finde en bunke bestående af en I-pod og en anseelig mængde guldkæder. Det er således aldrig lykkedes at lave en opduktion på en Spunkazoid og vores viden om deres indre sammenhænge må derfor tages med et vist forbehold.


Bosteder[redigér | redigér wikikode]

Spunkazoiden kan leve i alle slags øko-systemer, men de mest optimale bosteder findes omkring kiosker og supermarkeder, hvor der er let adgang til mad. ADVARSEL! Spunkazoiden kategoriseres også som ganske grum snylter, så et godt råd er ikke at begynde at fodre den meget nuttede lille tigger - og løbe, når den begynder at synge.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.