FANDOM

Version fra jun 6. 2018, 08:31 af FANDOMbot (wall | bidrag)

(forskel) ←Ældre version | se nuværende version (forskel) | Nyere version→ (forskel)
| Message Wall:Kræde
Spademann logo gray
HER GÆLDER DET IKKE OM AT VÆRE MED -
MEN AT VILLE NOGET

Hej med dig.
Velkommen til Spademanns Leksikon!


Vi er glade (og måske en smule forundrede) over, at du har valgt at forsøge dig som fritidsfarcør lige netop her. Men nu hvor du er her, så vil vi opfordre dig til at forsætte med at eksperimentere. Vær kreativ, morsom, genial, eller helt ude i hampen og for alt i verden, skriv løs! Udvikl din personlige stil, og snart vil du (med lidt held) blive en anerkendt del af vores fællesskab.


Brug for information? Ikke noget problem.

006 - Povl Kjøller - Kajs Sang

006 - Povl Kjøller - Kajs Sang.avi

  • Føler du dig ikke kreativ? Konsulter stilmanualen.
  • Vil du lære nogle virkemidler der skjuler at teksten er noget lort. Check Spademanns_Leksikon:Virkemidler
  • Bliver du mobbet af de andre brugere? Har du opdaget en fejl, du ikke har magt til at løse? Tal med en af Leksikonets administratorer, de er her for at hjælpe, eller det må man i det mindste håbe, de er...
  • Er du bare generelt utilfreds? Luk din harme, eller gode idéer, ud på forummet


Her har du en velkomsthilsen fra sitets administratorer. Brug denne brugerside til at skrive om dig selv, så vi ved hvem du er.

Hilsen fra

2. maj 2012


Jeg er mig redigér

Det glæder mig at meddele, at så snart jeg ved hvem jeg er, vil jeg vende tilbage til det subjekt, da jeg lige fortiden er blevet væk for mig selv, kom ved et uheld til at forlægge mig selv for en lille uges tid siden forventer dog at dukke uventet op igen i løbet af et år eller 10, vil ikke helt frem med det præcise tidspunkt, da det ville ødelægge overraskelses momentet, hvilket ville være meget usportsligt fra min side! Ingen grund til panik, det måtte jo ske før eller siden, erkender at det var en tragisk dog uundgåelig hændelse. Men skulle du falde over en Kræde og er det ikke din Kræde så lad den venligst ligge, på forhånd tak.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.