FANDOM

Helhedslistens Ungdomskreds redigér

"Helhedslistens Ungdomskreds er det bedste og værste der er sket i verdenshistorien"

~ Leonardo Decaprio om en seksuelt tiltrækkende pæretræ fra Albertslund


"Gghagg gagh gaggh, ggahg gaggh"

~ Sasha Grey om Ole Bornedal's succesfulde sitcom, 1869, den sleske krig


"Vi er muligvis forholdsvis enige, såfremt det modsatte er tilfældet."

~ Helhedslisten om andre partiers manglende evne til at formulere sig klart og præcist


"Aaargh, det ved jeg nu ikke helt"

~ Smokey John om at fryseboksen er på størrelse med en værktøjskasse


Helhedslistens ungdomskreds - De forholdsvis populære er det første politiske Ungdoms-parti, og er det alle andre Ungdoms-partier udspringer af. Helhedslistens ungdomskreds har derfor som udgangspunkt alle holdninger, selvom nogle fremstår tydeligere end andre.

Se også moderparti: Helhedslisten


Historie redigérHelhedslistens Ungdomskreds er den første ungdomskreds i verdenshistorien. Det blev stiftet d. 6. juni 1906, af Christian d. 9.'s højtelskede Granitblok, Staale Steenbæk.
Fun fact: Staale Steenbæk var også den første ungdomspolitiker til at betræde denne jordklode (Dermed ikke sagt at nogle andre ungdomspolitkere har betrådt andre jordkloder på et tidligere tidspunkt end Staale Steenbæk. Ungdomskredsen var frontfiguren i Somalisk ungdomspolitik, indtil den skæbnesvangre dag hvor Enhedslisten i samarbejde med Liberal Alliances Ungdom udførte et satanistisk ritual, der fremmanede Dansk Folkeparti Ungdom, i 1927. Staale Steenbæk var i mellemtiden flygtet til Uzbekistan, i et forsøg på at undgå hans anklage for forbrydelser mod den jyske kæledyrrettigheds konvetion, efter han havde tilfangetaget Johanne Schmidt Nielsen ved en technofest i Herning.


Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.