Spademann logo gray.jpg
HER GÆLDER DET IKKE OM AT VÆRE MED -
MEN AT VILLE NOGET

Hej med dig.
Velkommen til Spademanns Leksikon!


Vi er glade (og måske en smule forundrede) over, at du har valgt at forsøge dig som fritidsfarcør lige netop her. Men nu hvor du er her, så vil vi opfordre dig til at forsætte med at eksperimentere. Vær kreativ, morsom, genial, eller helt ude i hampen og for alt i verden, skriv løs! Udvikl din personlige stil, og snart vil du (med lidt held) blive en anerkendt del af vores fællesskab.


Brug for information? Ikke noget problem.

  • Føler du dig ikke kreativ? Konsulter stilmanualen.
  • Vil du lære nogle virkemidler der skjuler at teksten er noget lort. Check Spademanns_Leksikon:Virkemidler
  • Bliver du mobbet af de andre brugere? Har du opdaget en fejl, du ikke har magt til at løse? Tal med en af Leksikonets administratorer, de er her for at hjælpe, eller det må man i det mindste håbe, de er...
  • Er du bare generelt utilfreds? Luk din harme, eller gode idéer, ud på forummet

Mit navn er David (nej, jeg er ikke en fårehyrde fra Betlehem, men en sylte fra Virum, og min søn hedder hverken Salomon eller Bertel Haarder!), og mange vil nok betegne mig som ung, men hey, jeg er trods alt gammel nok til i sandhed at påstå, at jeg er et levn fra forrige årtusinde. Desuden skal I nok ikke forvente, at jeg er særlig kompetent, idet jeg er født samme år som Srebrenica-massakren, Dansk Folkeparti, SMS-tjenesten, Java, Windows '95 og alt muligt andet computer-gejl.

Her har du en velkomsthilsen fra sitets administratorer. Brug denne brugerside til at skrive om dig selv, så vi ved hvem du er.

Hilsen fra

26. august 2012

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.