Dr. Mening

Dr. Mening er navnet (nærmest et slang) på en kendt tænker og meninist som ofte bliver set som filosof. Det der er specielt ved Dr. Mening er at han har en konkret mening om alt i verden - lige fra Obama til gødnings mulighederne Congo - og han kaster sig gerne ud i diskutioner med hvem som helst som udforde ham. Dr. Mening hader folk med sænkede skuldre og som har rygrad som regnorme. Dr. Menings mest kendte teori er 1000 års teorien.

1000 års teorien går kort sagt ud på at verden om 1000 år ikke er til at forestille sig. Han bakker dette op med at se på jorden for 1000 år siden og se fremskridtet. Dr. Mening forudser at der ingen fysisk kontakt vil være og at man ikke kan dø.

Dr. Menings anden kendte teori er teorien om at dinosaurene vil genopstå om nogle millioner af år hvor mennesket for længst er uddødt. Han siger at i takt med at temperaturen stiger overtager krybdyrene i naturen og de vokser indtil dinosauerne genopstår.

Dr. Mening har mange fjender og mange tilhængere. Dr. Menings værste fjender er the Cavemen som går ind for og tror på det stik modsatte af ham. Han kender the Cavemen yderst personligt og diskuterer ofte med dem.

Dr. Mening har selvfølgelig en del mottoer men hans mest kendte er Det er lige meget hvordan man vinder bare man vinder. Dr. Mening mener også at have kendskab til næsten alt.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.