Spademanns Leksikon

DamnScore er en bruger på Spademanns Leksikon (hyldest(jeg fandt selv ud af det), tak!). Denne person lider under ekstremt dårlig humor, samt den fakta at være super retarderet (selvom jeg selv mener, at jeg er meget intelligent, trods jeg på under et (skole)år har dumpet min. 4 gange).


Folk vil påstå at mit store idol er Jesus.. men jeg vil være meget venlig, allerede nu, at informere jer om at; DET ER JEG IKKE! Derimod er jeg besat af ham.. D: Scchh!


Fænomenet DamnScore/Karoline kommer fra Indre by, København, Sjælland, Danmark, Skandinavien, Norden, Europa, Jordkloden, Mælkevejen, Universet.. men her for nylig, er jeg flyttet til Frederiksberg(en komune, som er svær at sige, om kan betegnes som København, men det siger vi lige at vi kan, på en måde), København, Sjælland, Danmark, Skandinavien, Norden, Europa, Jordkloden, Mælkevejen, Universet, men det er jeg meget utilfreds med, og jeg vil gerne tilbage til Indre by, for det er hvor jeg hører til - og jeg dur ikke til at bo out in the middle of fucking nowhere(no offense.. nej, det tager jeg i mig igen). Hihi.