Spademanns Leksikon
Edit Page

Redigeringen kan fjernes. Kontroller venligst sammenligningen herunder for at bekræfte at det er hvad du ønsker at gøre, og gem så ændringerne for at fuldføre fjernelsen.

Nuværende version Din tekst
Linje 1: Linje 1:
'''DamnScore''' er en bruger på Spademanns Leksikon (hyldest(jeg fandt selv ud af det), tak!).
+
'''DamnScore''' er en bruger på Spademanns Leksikon (hyldest, tak!).
Denne person lider under ekstremt dårlig humor, samt den fakta at være super retarderet (selvom jeg selv mener, at jeg er meget intelligent, trods jeg på under et (skole)år har dumpet min. 4 gange).
+
Denne person lider under ekstremt dårlig humor, samt den fakta at være super retarderet (selvom jeg selv mener, at jeg er meget intelligent, trods jeg på under et år har dumpet min. 5 gange).
 
   
 
Folk vil påstå at mit store idol er [[Jesus]].. men jeg vil være meget venlig, allerede nu, at informere jer om at; DET ER JEG IKKE! Derimod er jeg besat af ham.. D: Scchh!
 
Folk vil påstå at mit store idol er [[Jesus]].. men jeg vil være meget venlig, allerede nu, at informere jer om at; DET ER JEG IKKE! Derimod er jeg besat af ham.. D: Scchh!
 
 
Fænomenet DamnScore/Karoline kommer fra Indre by, København, Sjælland, Danmark, Skandinavien, Norden, Europa, Jordkloden, Mælkevejen, Universet.. men her for nylig, er jeg flyttet til Frederiksberg(en komune, som er svær at sige, om kan betegnes som København, men det siger vi lige at vi kan, på en måde), København, Sjælland, Danmark, Skandinavien, Norden, Europa, Jordkloden, Mælkevejen, Universet, men det er jeg meget utilfreds med, og jeg vil gerne tilbage til Indre by, for det er hvor jeg hører til - og jeg dur ikke til at bo out in the middle of fucking nowhere(no offense.. nej, det tager jeg i mig igen). Hihi.
 

Please note that all contributions to the Spademanns Leksikon are considered to be released under the CC-BY-SA

Afbryd Hjælp til redigering (åbner i et nyt vindue)
Kære læser af sære hjælpebokse. Du har nu gennem dit ihærdige læseri fundet frem til en komplet liste af de mest benyttede wiki-koder. Tillykke! Klik på dem og de ryger på magisk vis ind i din artikel.