Edit Page
Source Editor

Redigeringen kan fjernes. Kontroller venligst sammenligningen herunder for at bekræfte at det er hvad du ønsker at gøre, og gem så ændringerne for at fuldføre fjernelsen.

Nuværende version Din tekst
Linje 13: Linje 13:
   
 
== Tekster ==
 
== Tekster ==
Springsteens tekstunivers kredser sig især om gode, raske amerikanske værdier, såsom narko, [[alkohol|sprut]] og [[bil]]er, stort set alle hans tekster handler om at køre bil - "Drive All Night", "Racing In The Street", "Used Cars", "Stolen Car"... Nej, der er ikke den store variation i sangskrivningen. Bil-sangene er dog lige så stilnet af, efter at han fik taget sit kørekort, efter at han kørte 220 km/t på [[motorvej]] E45 ud for [[Herning]] med sin tourbus (et gammelt VW-rugbrød med plads til ham selv, hans [[ukulele]] og hans døvestumme trommeslager uden arme).
+
Springsteens tekstunivers kredser sig især om gode, raske amerikanske værdier, såsom narko, [[alkohol|sprut]] og [[bil]]er, stort set alle hans tekster handler om at køre bil - "Drive All Night", "Racing In The Street", "Used Cars", "Stolen Car"... Nej, der er ikke den store variation i sangskrivningen. Bil-sangene er dog lige så stilnet af, efter at han fik taget sit kørekort, efter at han kørte 220 km/t på [[motorvej]] E45 ud for [[Herning] med sin tourbus (et gammelt VW-rugbrød med plads til ham selv, hans [[ukulele]] og hans døvestumme trommeslager uden arme).
   
 
== Musik ==
 
== Musik ==

Please note that all contributions to the Spademanns Leksikon are considered to be released under the CC-BY-SA

Afbryd Hjælp til redigering (åbner i et nyt vindue)
Kære læser af sære hjælpebokse. Du har nu gennem dit ihærdige læseri fundet frem til en komplet liste af de mest benyttede wiki-koder. Tillykke! Klik på dem og de ryger på magisk vis ind i din artikel.

Skabelon der er brugt på denne side: