Spademanns…

Redigerer

Brok

1
  • Redigeringen kan fjernes. Kontroller venligst sammenligningen herunder for at bekræfte at det er hvad du ønsker at gøre, og gem så ændringerne for at fuldføre fjernelsen.
Nuværende version Din tekst
Linje 1: Linje 1:
{{citat|Perchè a mo manu in u mo charu? Perchè soffre l'hernia è a masturbazione priapitale|Napoleon Bonaparte|hvordan lidt [[selv]][[hjælp]] kan lindre [[smerte]]n ved at <s>være [[kort|lille]]</s> <ref>[[Faktisk]] var Napoleon 1,69 høj, hvilket er fire-fem centimeter mere end både [[Mussolini|Churchill]] og [[Stalin]] fx</ref> have ''brok''}}<br />'''Brok''' er en [[alvor]][[lig]] [[sygdom]], som hyppigt ledsages af sure opstød, der oftest kommer ud mellem [[Sladder|side]][[ben]]ene.
+
'''Brok''' er en sygdom, der resulterer i sure opstød, der oftest kommer ud mellem sidebenene.
  +
 
==Symptomer==
 
==Symptomer==
Mennesker med ''brok'' er [[gener]]elt [[meget]] [[sur]]e, og ikke rigtig til at omgås. Generelt finder de at [[alt]] [[er]] [[gal]]t, og uanset hvad, skal de nok finde [[noget]] at brokke sig over. - Enkelte skriver endda alt deres brok ned, og udgiver det i såkaldte "'''brokbind'''".
+
Mennesker, der lider af brok er generelt meget sure, og ikke rigtig til at omgåes. Generelt finder de at alt er galt, og uanset hvad skal de nok finde noget at brokke sig over. - Enkelte skriver endda alt deres brok ned, og udgiver det i såkaldte '''"brokbind"'''.
  +
 
==Årsager==
 
==Årsager==
Sygdommen skyldes oftest dårligt [[vejr]], [[lange]] [[ar]]b[[ej]]dst[[ide]]r, [[trafik]][[prop]]per, [[nabo]]er, <ref>Især de, som parkerer, så man måske er nødt til at dreje rattet 5 mm mere, for at komme forbi på vej til <s>[[swingerklub]]ben</s> [[aften]][[skole]]n</ref> eller at [[hende den lækre fra parallelklassen]] nu ikke lige kiggede i éns retning i dag.<ref>Men det sker da [[Sarkasme|helt bombesikkert i]] [[ugen med de fire torsdage]]</ref>
+
Sygdommen skyldes oftest dårligt [[vejr]], lange arbejdstider, trafikpropper, naboer, der parkerer så man måske skal dreje rattet 5 mm mere for at komme forbi, eller at [[hende den lækre fra parallelklassen]] ikke lige kiggede i éns retning i dag.
  +
 
==Kur mod brok==
 
==Kur mod brok==
Sygdommen kan dulmes, eller endda helt kureres ved hjælp af [[rige]][[lige]] [[Flertal|mængder]] <s>[[sprut]] [[og]] [[stoffer]]</s> [[Vitamin|kamillete]], og måske at man droppede fladskærmstv'et, mod at arbejde en time mindre hver dag, eller at man rent faktisk fik sig snøvlet sammen til at prøve at [[snak]]ke lidt med ''hende den lækre fra parallelklassen''.<ref>Samt [[naboens datter]], [[Aldi|kasse]][[dame]]n i [[Rema 1000]] og hvad som helst andet fremmed, bare det har en [[puls]]!</ref><br />Man kan også vælge den mere hårdhændede metode og begive sig i kast med en rigtig '''[[slåbrok]]'''.<ref>Et par gode råd først:<br />*Pas på, den er [[gift]]ig, ligesom sin [[fætter]], [[pi]]lrokken<br />*iflg den [[Fiktion|fiktiv]]e [[kopi]]-[[hjemmeside]] [[Wikipedia]], så er op mod 57 procent af alle ''storbyslåbrokker'' enten [[bi]]-, [[ho]]mo- og/eller [[metroseksuel]]le; bare så [[Paranoia|I véd det derude]]</ref>
+
Sygdommen kan dulmes, eller endda helt kureres ved hjælp af rigelige mængder kamillete, at man droppede fladskærmstv-et mod at arbejde en time mindre hver dag, eller at man rent faktisk fik sig snøvet sammen til at prøve at snakke lidt med hende den lækre fra parallelklassen.
==Femorale fodnoter==
+
<references>
+
Man kan også vælge den mere hårdhændede metode og give sig i kast med en '''[[slåbrok]]'''.
  +
 
[[kategori:sygdomme]]
 
[[kategori:sygdomme]]
  Loading editor
Kære læser af sære hjælpebokse. Du har nu gennem dit ihærdige læseri fundet frem til en komplet liste af de mest benyttede wiki-koder. Tillykke! Klik på dem og de ryger på magisk vis ind i din artikel.

Forhåndsvisning

Mobile

Desktop