FANDOM


Safe image

Et af mange interviews hvor Broder Salsa fortæller hvordan han startede med at folde tæpper og viser sit unikke talent for müslisortering

Broder Salsa er mest kendt for at sortere müsli og sine adskillige populære tæppefoldninger af figurer og store statsledere. Hans pragtfulde tæppefoldninger har senere vundet ham mange priser, deriblandt en blå hat i Nicé. En af hans store nedture var da han skabte Lars Hjortshøj i et forsøg på at lave en ny karakter til TV-serien Friends

Skandalen redigér

Den ellers anstændige Broder Salsa har under en sexferie til Nordpolen, voldtaget en vejrhane på grund af hans seksuelle forhold til magnetisme. Konsekvenserne var at både Magneternes Samlede Broderskab og Rockefeller var i medierne hele tiden da de ville have Broder Salsa dømt og straffen. Ak og ve. Han blev dømt og sat bag tremmer. Situationen blev kun værre da han efter at have siddet i isolationsfængsel i lidt mere end en uge, blev konfronteret med selv samme vejrhane stående i en anden retning (måske fordi det trækker).

Journalister har senere hen beskrevet tiden som en ren medieboble.

Müsli Sortering redigér

Brodersalsamusliogkort

Øverst er Udstillingen fra Louisiana, af den ægte müsli der har rørt Broder Salsas hænder på de, som altid, gule udstillingsplader. Nedenunder er en fortolkning af Broder Salsas landkort.

Broder Salsa er indtil flere gange blevet verdenskendt i Danmark for sine Müsli Sorteringer.

Sjove Facts (Men rigtige) redigér

  • Broder Salsa knipser altid før sin afsked.
  • Broder Salsa er overfølsom for varm dild.
  • Broder Salsa startede i virkeligheden med at folde måtter.
  • Broder Salsa var engang i besiddelse af den eftertragtede røde vandrehat, der senere blev solgt for 3,000,000 millioner Amerikanske Dollars(USD) over Ebay.
  • Broder Salsa var oprindeligt 3 meter høj.
  • Nixon, Nelson Mandela og Lars Hjortshøj er kun nogle af de mange, som Broder Salsa har foldet i tæppe.
  • Broder Salsas souvenir samling består af Pyramiderne, Den Kinesiske Mur og Eiffeltårnet.
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.