FANDOM


Britta

Britta som hun ser ud i dag. Desperat efter anerkendelse og kærlighed, men resigneret over for en vilkårlig skæbnes slyngekast og pileskud, der har bragt hende ind i EU-politik, hvor hun har mødt mange ligesindede, ligesom hun har hjulpet en del nyopererede kommissærer til rette med deres nye identitet Pin-it

Trænger du til at få slikket piben
Mange mennesker ved nu, at en god pibe i munden er bedre end valgflæsk
Lakridser.dk


Googlead


"Nej, jeg er aldeles ikke transseksuel"

~ Britta Thomsen om sin kønsskifteoperation


Britta Thomsen (tidligere Christine Jørgensen) er en kønsskifteopereret EU-politiker, som helst ser, at verden glemmer alt om hendes fortid og kun ser hende som 100 pct. kvinde. Af samme grund fik Britta i 2014 den mægtige søgemaskine Google til at slette oplysningerne om hendes operation, hendes skoletid, hendes fængselsdomme og tilholdet mod at opsøge hendes eks-kone.

Derfor er Spademanns i dag det eneste organ, som kan oplyse om Britta Thomsens biologiske oprindelse og fortid. De nærmere detaljer om Britta kan findes i gemt på det sædvanlige sted, så dygtige akademikere og journalister kan finde oplysningerne, uden at den uciviliserede pøbel kan finde dem og mobbe stakkels Britta.

Eksempler på mobning af BTredigér

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.