Spademanns Leksikon

"Men hun har jo ikke noget tøj på"

~ Lille dreng om Britney Spears

"I-I-I wanna go-o-o all the way-ay-ay..."

~ Britney Spears om at fjerne sit hår

Britney Spears er, trods navnet, en amerikansk opfinder og sanger, der blev kendt for verden i 1981.

Historie[]

Ops... Jeg gjorde det igen! (I did again)

Britney Spears er den tredje i rækken af amerikanske underholdningsrobotter kaldet XQ-30. Udviklingen blev startet allerede i 30'erne, fordi samfundet senere ville vokse og folk bare vil have mere og mere (det blev der også senere lavet en sang om), og der skulle hurtigt være noget klar til efter den foregående, XQ-20, som dengang kun var igang med at blive udviklet.

Test ude i samfundet[]

Britney Spears var den første robot med noget, de håbede var kunstig intelligens og den viste sig at være meget kunstig og let påvirkelig af blondine håret på hendes hoved som er lavet af genbrugte myrer testikler og sodavandsdåser. De ville lige lave en test allerførst, så den blev sendt til en svensk håndværker, hvor den først blev puttet i en krop. Håndværkeren blev senere inspireret til at starte IKEA. Han sendte den ud i Sveriges samfund for at se, hvordan den fungerede med andre mennesker. Den lærte dog aldrig at tale ordentligt svensk, så det endte med, at den blev forflyttet til Danmark. Det gik alt for godt, og der gik ikke lang tid, før den blev valgt til kulturminister her i landet. Det gik fint, indtil billedbladet i 1939 afslørede, at Britney var et pigenavn, og Britney sagde, at den altid havde ønsket at være sådan én. Den svenske håndværker hørte da også om hans fejl, og så lavede han en kønsskifteoperation på den, så den nu var en hende. Men udseendet blev dog ikke ligefrem noget, nogen ville se på (ingen billeder, heldigvis), så hun blev afskediget af den daværende statsminister, Amin Jensen og erstattet af Jon, da der ikke var nogen, der troede, hun ville skifte køn.

Som Spritney

Dr. Britney Spears og Mrs. Spritney Beers[]

Britney var derfor ikke tilfreds med sit look. Så hun udnævnte sig selv som doktor og forsøgte at lave et ekstrakt, der kan frasortere alle dårligdomme. For Britneys vedkommende gjaldt det om at fjerne alle de dårlige sider af popstjernelivet, som var hendes største ønske, så hun fremstod som evigt ung, uskyldig og fremfor alt jomfruelig. Britney var endda æres-medlem af foreningen Save A Beaver.

Det gik også ganske godt til at starte med, men desværre virkede eliksiren kun om dagen, hvorfor hun om natten måtte låse sig inde på sit ungpigekammer i de perioder, hvor hun forvandlede sig til sit alter ego: Spritney Beers (om navnet har noget med eliksirens indhold, er vi ikke sikre på). Hun blev sendt tilbage til forskerne i USA, for nu vidste de ikke helt, hvad der kunne ske, og hvis hun skulle feste, ville de være med. De ventede dog i flere år med at slippe hende ud igen, for den nyeste teknologi skulle tilsættes. Det var Windows, og de gad ikke at teste det, så de gjorde det, man nu gør, når nogen skal ud i livet: Hun blev ombygget til en baby og blev udgivet i 1981.

Britney og Livet[]

Britney voksede op som en pæn pige, og hun blev en stor popstjerne. Forskerne troede dog, at de havde lavet, så Spritney blev holdt nede, men Windows viste sig ikke at være stabil, så uheldigvis lykkedes det en dag Spritney at undslippe, og de første skandaler begyndte at poppe op. Til at starte med var det blot mere vovede musikvideoer, men det gik hurtigt over i abefester sammen med Paris Hilton, med efterfølgende narkomisbrug og graviditet, ægteskab og skilsmisse til følge, og Spritney har nu helt overtaget Britneys engang så jomfruelige krop. Folk foretrækker dog stadig at kalde hende Bitney

Endnu er der ingen, der har formået at finde en eliksir, der kan forvandle Spritney tilbage til Britney, men Spritney er dog selv gået igang med storstilede eksperimenter med div. apoteker og gadehandleres merchandise, så der burde være muligheder for success i en nær fremtid.

Er det britney?[]

Tjek selv..

Efterfulgte:
?
Danmarks kulturminister
1935-1939
Efterfulgtes af:
Jon