FANDOM


Brian Mikkelsen taler om jaaa...altså...
Brian Mikkelsen redegør for autonomes intelligens

Brian Mikkelsen redegør for autonomes intelligens

Autonome?


Brianm

Brian som ung og liderlig hankat

"Fuck! Tre sammenhængende fridage, og så får man AIDS"

~ Brian Mikkelsen om sit privatliv


"De har ikke opfundet særlig mange skarpe knive i skuffen, og så er de heller ikke særlig stærke. De er jo skæve og vinde. De er fulde osv."

~ Brian Mikkelsen om Autonome

Brian Mikkelsen (31. januar 1966), bedre kendt som Harry Potter, er Danmarks kultur justits gødningsminister. Brian er, i sin egenskab af minister, meget interesseret i kultur, hvilket blandt andet kan ses på hans ministerbil, der både er sænket, og har skørter og hækspoiler og forkromet 8-dobbelt udstødning. En forgyldt minimodel i elfenben af Taj-Mahal, der hænger i forruden, indikerer også hans store interesse for fremmede kulturer og hans dybe fornemmelse for biodiversitet.

Turene i Brians ministerbil går oftest til nogle yderst højkulturelle højborge, hvor en flok plastic- og hjelmindpakkede mandlige betjente på skøjter, fremfører en yderst kunstnerisk isdans, akkompagneret af stave og en lille sort gummiskive.

Fritidredigér

I sin fritid går Brian til rollespil, hvor han især holder af at spille rollen som Jes Dorph-Petersen. Hvis vejret er dårligt, så har Brian Mikkelsen indrømmet, at han holder sig indendøre sammen med nogle Magic-Kort og en god foie gras, gerne i selskab med Prinsgemalen.

Større bedrifterredigér

Brian Mikkelsen har engang:

  • Tabt i tetris battle til en fra kina
  • Glemt sin og hans kones årsdag
  • Været på ferie imens hans børn blev slået ihjel af ham der fra L.O.C.
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.