FANDOM


Brian Jones

Til trods for sin fuck alting, jeg vil bare være rockstar-attitude, var Brian Jones faktisk en ganske intelligent og nydelig svigersøn dreng.


Brian Jones[1] (28. februar 19423. juli 1969) var en vred og utilpasset engelsk bavian, autist og ADHD-dreng, som levede op til sit fornavn, Brian, til UG[2]. Han grundlagde således The Rolling Stones ganske spontant i 1962 efter en flaske vodka for meget, sammen med Mick Jagger, Keith Richards, og sikkert også nogle andre unge lømler. Brian Jones var ikke særlig musikalsk. Han var i hvert fald ikke lige så god til at synge, spille guitar, eller spille på pik og trommer som sine kumpaner. Til gengæld var Brian Jones en ganske nydelig blæser, som kunne spille saxofon som en anden Herb Alpert. Mundharmonika, tuba, blokfløjte og kvindelige underliv var Brian Jones tilsyneladende en sand mester til. Desværre for den unge Brian Jones, var det ikke nok. Han blev langsomt skubbet i baggrunden af sit eget band, og han sank stadig dybere og dybere ind i stoffer og ludere. Til sidst endte han med ansigtet nedad i en swimmingpool.

Ved sin død i 1969 indtrådte han, som en af de første, i den eksklusive Klub 27. Desværre var han for gammel til den endnu mere eksklusive Klub 26, ligesom den vildt eksklusive Klub 25 var helt uden for rækkevidde. For altid. Man mener ikke, at Brian Jones har været inspirationen for Bob Dylan, da han skrev sangen: "Ballad of a Thin Man", som omhandler en Mr. Jones. Dels fordi han ikke var flot nok. Dels fordi han ikke var tynd nok.

Dumme kommentarerredigér

  1. Udtales: Bray-an Djoones. Hvilket også er navnet på en fundamentalistisk islamisk terrorist.
  2. Brian Jones er ikke ophavsmand til ordsproget: "Brian er ikke et navn, men en tilstand". Dette fandt en anden Brian på.
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.