FANDOM


Bouncywikilogo
Humor-encyklopædien Wikipedia har en parodi-artikel om Bramming.

Bramming, også kendt som Bramminge, er vestjyllands trafikknudepunkt. Det er simpelthen umuligt at komme nogen steder hen uden at køre over Bramminge.

Skal man således med tog fra Esbjerg til København eller Tønder, kommer man over Bramminge. Det samme gælder hvis man rejser fra Tjæreborg til Skjern, da lokomotivføreren har for vane at glemme sin thermokande med kaffe i Bramminge. Skal man til Billund eller Sønder Omme kører man naturligvis også over Bramminge, men da disse byer ligger ekstremt langt ude på landet kan man kun få billetter til 3. klasse, hvilket betyder at man må finde sig i at skulle rejse i en godsvogn og selv tage skinner med.

Selve Bramminge opstod som by fordi der lå en kro. Og som alle ved er kroer nogle lumske indretninger, der er meget lette at komme ind i, men yderst besværlige at komme ud af igen. Lidt ligesom en åleruse. Resultatet var at folk aldrig kom hjem, og så kunne de jo ligesågodt tage konsekvensen deraf og bosætte sig ved siden af kroen. Det er der nu 6.734 mennesker med stærke tømmermænd, der har gjort. Det var også kroens skyld at jernbanen kom til byen, da det var det eneste sted i miles omkreds at lokomotivførerne kunne få en god kop kaffe ud af huset.

I dag er Bramming en lidt søvndrukken by, hvor folk vader zombieagtigt rundt iblandt hinanden, men det får dog ikke lov til at vare ved særligt længe endnu, for i aften fester de løs igen!

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.