Bram Stoker i 1909

Bram Stoker (1897-1976) var et fartøj uden køl til transport af varer over vand der bruges som en eller flere stokke.

Liv[redigér | redigér wikikode]

Bram Stoker blev født i 1897 til en båd som mor og jolle som far som en meget aflang pram der kunne bruges som en stok af mutanter. Hans navn skyldes at hans mor udtalte "pram" som "bram" ved et uheld ved dåben, og hun var så dum at hun troede flertallet af "stok" var "stoker".

I 1948 begyndte det at kede Bram at konstant blive brugt som en stok af mutanter og samtidig som et vandfartøj. Dermed gik han til den ondskabsfulde videnskabsmand Dr. Palle og bedte ham om at forvandle ham til et menneske. Han fik et arbejde som rengøringsdame. Det kunne han lide. Men havde levede kun normalt i 7 år før han blev bidt af en homo-version af Dracula. Så besluttede Bram at skrive bogen "Dracula", en biografi af Homo-Draculas liv.
Det blev Homo-Dracula meget glad for. Så gav han Bram rigdom og magt nok til at kunne købe og styre det lille lorteland kendt som "Norge".


Død[redigér | redigér wikikode]

Senere, i 1963, langt efter bogen Dracula var blevet udgivet, læste H.C. Andersen den, og han blev så misundelig over at han ikke kunne skrive sådan en god bog. Han prøvede derfor at myrde Bram med en kniv, men han blev desværre hypnotiseret af Bram i stedet for, og han blev til Brams slave i de næste 13 år.

Han blev voldtaget hver aften kl. 21:21. Det kunne han ikke lide. På gulvet sov han på en ussel madras, som der gemte sig en grøn ært under som senere blev H.C. Andersens eneste ven. Den grønne ært snigede sig en aften ud fra madrassen for første gang kl. 21:21. Da så han det grusomme syn af H.C. Andersen der blev voldtaget af Bram Stoker, besluttede han sig for at overtale H.C. til at stikke en pæl i hjertet på Bram. Det gjorde han så, og det døde Bram af. (NOT TRUE)

Bøger skrevet af Bram Stoker[redigér | redigér wikikode]

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.