FANDOM


(mangler vi ikke lige et billede?)
(billede sat ind)
Linje 1: Linje 1:
'''Brad Pitt''' (dansk oversat Møgunge Grim Hund) lever det søde [[liv]]. Han har allerede haft fingre i den charmerende [[Jennifer Aniston|Jenniston Anifer]] og damen med gubbi-læberne [[Angelina Jolie|Brangelina Jolie]]. Udover disse har han ellers haft gang i en masse andre trunter. Brad Pitt kan ikke få nok børn. Han har i forvejen 6 [[børn]] og har planer om at få flere.
+
[[Fil:Spl53667 Brad Pitt Angelina Jolie.jpg|thumb|300px|Vidste du at Brad Pitt rimer på "ret slidt"?!]]'''Brad Pitt''' (dansk oversat Møgunge Grim Hund) lever det søde [[liv]]. Han har allerede haft fingre i den charmerende [[Jennifer Aniston|Jenniston Anifer]] og damen med gubbi-læberne [[Angelina Jolie|Brangelina Jolie]]. Udover disse har han ellers haft gang i en masse andre trunter. Brad Pitt kan ikke få nok børn. Han har i forvejen 6 [[børn]] og har planer om at få flere.
   
 
Brad Pitt blev tidligere udnævnt til verdens lækreste [[mand]] - hvorfor er ikke til at svare på. Måske fordi han ser så dejligt almindelig og kedelig ud?
 
Brad Pitt blev tidligere udnævnt til verdens lækreste [[mand]] - hvorfor er ikke til at svare på. Måske fordi han ser så dejligt almindelig og kedelig ud?

Versionen fra jan 11. 2010, 11:24

Spl53667 Brad Pitt Angelina Jolie

Vidste du at Brad Pitt rimer på "ret slidt"?!

Brad Pitt (dansk oversat Møgunge Grim Hund) lever det søde liv. Han har allerede haft fingre i den charmerende Jenniston Anifer og damen med gubbi-læberne Brangelina Jolie. Udover disse har han ellers haft gang i en masse andre trunter. Brad Pitt kan ikke få nok børn. Han har i forvejen 6 børn og har planer om at få flere.

Brad Pitt blev tidligere udnævnt til verdens lækreste mand - hvorfor er ikke til at svare på. Måske fordi han ser så dejligt almindelig og kedelig ud?

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.