FANDOM"Simpelthen nogle fantastiske mennesker! Storforbrugere af geniale opfindelser, og billig arbejdskraft!"

~ Anton Wittorff om brønshøjboere.


Brønshøjboer er synonymet for et menneske som bor i den Sadist-Fascistiske Tyrannirepublik Brønshøj, beliggende nord for arvefjenden København. Brønshøjboere er kendt for deres fjendskab med Nordvestriget, Kongeriget Vanløse, husumjunkierne og det rebelske smølfefolk som bor på Smølfeøen i Brønhøjs nordgrænse Utterslev Mose, samt deres forkærlighed for stærk spiritus, atomkraft og "Fede Finn og Funnyboyz."

Fortidens Brønshøjboereredigér

De tidligste spor efter fortidens brønshøjboere (En kaffekande, en plov, et spil kalaha, en ølflaske og en cd med Bamses Venner) fundet i Tyrannirepublikken Brønshøjs hovedstad Brønshøj Torv, kan dateres til 1550.

Den første brønshøjboer der nævnes ved navn, er en fyr der hed Palle. Svensker-avisen Aftonbladet fortalte i 1658, hvordan han besejrede en hel svensk garnision i Brønshøj vha. 650 liter svensk pølseret og noget skidepulver. Efter Brønshøjs uafhængighedserklæring i 1659, er "brønshøjboer" blevet synonym for Tyrannirepublikken Brønshøjs indbyggere.

Visse personer og deres venner har desuden kaldt sig "brønshøjboere" uden at have nået Brønshøj-statsborgerskab. Disse personer er efterfølgende blevet udvist fra Brønshøj, efter at have forgrebet sig mod Brønshøjs love og regler, i form af uacceptabel opførsel, efter en ordentlig brandert.

Brønshøjboere i dagredigér

I dag kan brønshøjboere for det meste ses i Tyrannirepublikken Brønshøj (Som regel ifærd med at skyde på smølferne i Utterslev Mose), men der findes også store mindretal af brønshøjboere i især Husumrepublikken og Kongeriget Vanløse. Enkelte brønshøjboere er desuden rejst til Den Jyllandske Tyranniske Nazirepublik, og mange jyllændere er rejst til Brønshøj.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.