FANDOM


En brødrister (flertal: brødristere) er et elektrisk apparat, der oftest virker ved 220 volt eller slet ikke.

En brødrister kan blive meget varm og bruges derfor ofte til at riste brødskiver. Brødskiverne kan ristes i løbet af nogle få minutter og får dermed en brun nuance. Lader man brødet riste lidt længere bliver det som regel afrikansk-amerikansk farvet. Lader man brødet riste meget længere, skal man ringe 112 og hoppe ud af vinduet.

Et klassisk tilbehør er - foruden en stikkontakt - marmelade og et dejlig koldt glas mælk. Og en passende tallerken. Og smør. Og en smørrebrødskniv. Og brød, ja, for fanden da, husk endelig brød!

Brandfolk

Det skulle have været to ristede med appelsinmarmelade, men endte i stedet som Falcks julekort 1990.

You are smooooking hot!
Køb din brandslukker hos os. Fineste nordkoreanske kvalitet
www.hackerstoreembargo.com

Marmelade i underbukserne?
Afhængighed af laksativer giver mylder i underhyllerne. Tag en tur på Betty Ford-klinikken. I denne uge happy hour på drinks hele fredagen.
Uglybetty.dk


Googlead

Placering af brødristerredigér

Mange danskere vælger at placere deres brødrister på et køkkenbord, som regel under et overskab, der så bliver dejlig svedent på undersiden. Overskabet altså, ikke bordet. Ved langtidsristning ender det som regel som på billedet til højre.

Derfor vælger nogle få danskere - de enkelte, der ikke er risikoblinde - at placere brødristeren et sted, hvor den ikke kan afstedkomme brand i køkkenet, gerne i halmen i hamsterens bur eller ude ved rensebenzinen i bryggerset.

Alternativ brugredigér

Der findes andre anvendelser for brødristere end den åbenlyse[1], så hermed får I en kort liste. Spademanns fralægger sig ethvert ansvar for følgerne.

  • Afbrænding af inkriminerende dokumenter: Hvor tit har du ikke stået der med en tilståelse skrevet i blod og tænkt "bare jeg kunne futte det af", men du kunne ikke finde din lighter efter du er holdt op med ryge? Din brødrister er svaret. To minutter på hver side, så er alle beviser væk.
  • Grillpølser: Ja, den ide er lige så oplagt som Hanstholms fiskerflåde. Prøv dig frem, de skal næppe have mere end 5 minutter før de er sorte udenpå og kolde indeni, nøjagtig som mor plejede at lave dem, men på den halve tid.
  • Tortur: Træt af at trække negle ud med en bidtang? Hvorfor ikke forsøge noget nyt. Fut stodderens håndflade af på en dejlig brødtoaster, 30 sekunder på hver side, så synger røvhullet så højt at naboerne kan høre det.
  • Optøning: Ja, så skete det igen, bilnøglerne havnede i fryseren, mens kylllingen har ligget og rådnet i mazdaen. Men fortvivl ej, giv dine bilnøgler 10 minutter på brødristeren og meld det så til forsikringsselskabet.
  • Lighter: Så kunne du ikke undvære smøgerne længere, men du har ingen lighter. No problem. Kør brødristeren varm, så virker den lige så godt som en cigarettænder i bilen. Ja, nederst på instrumentpanelet, bag den rådne kylling.
  • Ligbrænding: 16.000 kr. for at futte moster Tove af? Det kan gøres billigere! Partér moster Tove ude på badeværelset i små, håndterbare stykker og så ud i brødristeren. Husk at krydse af i "privat begravelse" på papirerne.

Hvordan tænder man en brødristerredigér

Uuuuuhadada, der er lige så mange metoder som der er ristere. Kan du se det der sammenfoldede papir i emballagen, som din brødrister blev leveret i? Ja, det kan nemlig foldes ud. Kan du se hvad det er? Ja, en manual med billeder og tekst på de mest almindelige sprog, ikke mindst Google Translate fra kinesisk til fransk, spansk, engelsk og urdu. God fornøjelse

  1. At riste brød for fanden da!
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.