FANDOM


BMV

En BMV kan have nok så flot krop - men nej

"Engang imellem vil der måske også komme mærkelige lugte fra racen."
~ H.C. Andersen om BMV'er

"Они уродливые"

~ Stalin om racen


Bræt Med Vorter, udtales BMV (ofte misforstået med mærket BMW), er en betegnelse for en gruppe af verdens parallelmennesker, kvinder, som har et meget fladt brystparti. Oftest følges det af forskellige syndromer, som f.eks. lugte. Disse lugte oprindes fra analen.

Oprindelseredigér

BMV'er, også kaldet "fladpattede tingester", har eksisteret siden parallelracen kvinder blev skabt af Gud med hjælp fra Satans kone.
Adam, som er mændenes tidligste individ, kedede sig, og havde brug for en slave. Han fik dog straks megen glæde af den nyopfundne skabelse langt frem i tiden indtil senere generationer. Da Adam spiste æblet, straffede Gud ham med at gøre dele af parallelracen utiltrækkelige, direkte sagt grimme. Udover at gøre kvindens forparti yderst mikroskopisk, straffede Gud også med at lade denne parallelgren af racen udstøde livsfarlige, stinkende gasser, som mændene kunne kende fra miles afstand, og derfor søge i den anden retning. Og derfor er de fleste BMV'er blevet homoer, da ingen mand nogensinde ville finde en sådan genstand tiltrækkende.

Senere livredigér

Racen er dog først blevet ordentligt lagt mærke til i nyere tid, da der er kommet med betydeligt større antal af dem rundt omkring i verden. Ofte har nogen af disse søgt karrierer inden for porno-branchen, dog uden størrre succes da ingen gad se på deres grimhed. Nye kilder fortæller dog at mange af disse underudviklede, lugtende, utiltrækkende, irriterende og grimme væsener også er begyndt at søge karrier inden for pædagogismens verden, eller inden for en helt anden for de fleste ikke ukendt verden: lærerenes.

Fremtidredigér

Ingen ved endnu om racen vil overleve længere frem i fremtiden, da mænd i større og større grad er begyndt at vise tegn på integritet og da enhver ved at en tur hos kødsnedkeren kan fremme kvindens mulighed for at opnå noget i samfundet er en BMV socialt uacceptabel.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.