Mandril.jpg Hjernesugende Mandril
En Hjernesugende Mandril sidder på denne artikel.
Vi anbefaler dig straks at begynde at redigere eller forberede dig på at få din hjerne suget ud. Det er dit valg!
(se her for instruktioner)


Bowl n' Fun er en satanistisk gruppe, stiftet af Mark Sveinsson Deding. Sammen med hans forældre, Glen og Lene, har han opbygget en forfærdelig ond Kult.

Hovedmålet for gruppen Bowl n' Fun, er at snyde mindre børn til at tro det er sjovt at bowle, og dermed tvinge deres forældre til at holde børnefødselsdage der.

Bowl n' Fun er så satanistiske at de prøver at dræbe deres egen forretning. En af deres metoder er at gå med deres egne telefoner på arbejde, da de kan have en chance for at ringe nummerede 86812666, som er deres telefonnummer ned til et af deres mange satanistiske centre. Når de så ringer til nummeret, så kan deres kunder ikke ringe ind og reverser bowling og spisning! Nogen gange bliver chefen, Mads, så ond at han har glemt at han er ved at udføre en af sine satanistiske udførelser. Han bliver sur på hans medarbejder, da han tror de er ved at udføre ritualet, men finder så ud af det er ham selv, en time efter! Efterfølgende gemmer han sig inde på hans kontor hvor han skriver mails ud til kunderne! mailsene består ofte af: "Tjek vores hjemmeside".

Bowl'n'fun har også mange indtjeninger på deres famøse Bowl Room. Rygter går på at deres metode til at skaffe penge ud af de unge bowlere, er ved at spille en bestemt playliste, også kaldt Jens' Bowlroom playliste. Playlisten er nemlig lavet i 2015, og vi er nu i 2017! Det vil sige at de har spillet det samme musik siden 2015, og den eneste grund til dette må være at musikken har hjernevasket de unge til at komme tilbage. Playlisten indholder f.eks. hits som: "Fugle" af Djämes Braun samt det elskede hit "CPH Girls(feat. Brandon Beal)" af Christopher.

Mark Deding er også kendt for hans fantastiske 400m løb, som han næsten gennemførte på omkring to minutter. Mark manglede kun omkring 75 meter og lå på daværende tidspunkt på en flot 8. plads ud af 10. Fire piger deltog også i løbet. Rygterne siger dog, at det udelukkende var for at komme tættere på idrætslæren, som Mark troede han havde en chance med.

Kendte mennesker fra den satanistiske gruppe!:

Mark Deding (Bedre kendt som DJ Dolby) "Hardstyle is my way, and it will never ever stop"

~ [[]]


Lauge fra talent (Ven med Bubber)

Mads Niebuhr aka Chefen - Udover at være chef, så har Mads nemlig en meget ekstraordinær rekord I Bow'n'Fun's historie. Rekorden lyder på at have sovet over 20 gange nede i centeret. Mange siger at Mads' rekord er falsk, men den eneste måde at finde ud af det er at give ham 2 store Grimbergen Double og en snackkurv, hvor du derefter er nød til at vente 18 minutter.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.