Spademanns Leksikon

"Skal du have bonen med?"

~ Fakta medarbejderen om bong


Bongens oprindelse[]

Ukendt opfinder, men bongen stammer helt tilbage fra før Jura-tiden satte ind. I disse tider med ligeberettigelse, skal der tilføjes at der skelnes mellem han- og hun bong. Dette må endelig ikke forveksles med Hun Bong, som ligger i Kina. Det eneste der går op i røg der, er den lokale fyrværkerifabrik.

Bongens udseende og bestanddele[]

Her ses deprimeret, depraveret og krigsliderlig mand, efter medicinsk brug af den røde bong. Bongen virker mod de tre lidelser.

En bong er ret grim, men dog uendeligt meget pænere end den deprimerede, depraverede og krigsliderlige mand på billedet, som her lige har indtaget medicin mod sine sygdomme. Man ser tydeligt at medicinen virker. Han burde nok lige tage og besøge en stilkonsulent og en voodoodoktor, det hjælper alt sammen. De stive skuldre viser at en krops-terapeut også kunne være på sin plads. På det nederste billede ses meget tydeligt, hvad der skal bruges for at der kan ryges bong. Der skal være en vandbeholder af en slags, med vand i, og der skal være et rør, hvor bonghovedet sættes på. Der er en sort gummimuffe og et fyldt bonghoved og en lighter med ild i. Det er hvad en komplet bong, klar til rygning består af, hvis den skal fungere i praksis. Man ser det ret tydeligst på det nederste billede, hvor en hallucinerende mand har gang i noget ulovligt.

Fyldet til Bongen[]

Det er ulovligt og forbudt at fylde en bong med cannabis-produkter, så man er nødt til at bryde loven, eller bruge sin fantasi og gå på rov i på krydderihylden. På billedet, til den hallucinerende mands bonghoved, bruges muskatnød timian og ristet tobak. Når han tror han er en bamse, så kan han også tro at det er cannabis i bonghovedet. Nogen ryger bananskræl, men det er suspekt, da andre igen anvender bananer som sexlegetøj til anus.

Bongens anvendelse[]

Bong i anvendelse som medicinsk instrument til en hallucinerende mand, der tror han er en tøjbamse

Bongen er et multi-anvendeligt hjælpemiddel. Som det ses på billedet kan bongen anvendes medicinsk mod hallucinationer. Manden på billedet tror, at han er en bamse, og ryger på bongen for at komme tilbage til virkelighedens verden, hvor han er en mand, født i Fakse d. 24. december 1964. Bongen kan også anvendes mod depressioner, da den ofte får folk til at grine. Så længe folk griner er de jo ikke deprimerede.


Alternative anvendelser[]

U-bong[]

  • Bolscherne du tror hedder bongbong, de er u-bong for de hedder bonbon.
  • Hvis du fører dig fremfransk og udtaler ordet bong'sans, så husk lige, at det altså staves bon sens, det er altså også u-bong.
  • Den lille papirlap du får, når du ligefrem har betalt dine varer er en u-bong, for den staves bon.
  • De vestsjællændere, der siger, at det siger bong, når noget falder ned, de tager fejl. Der er tale om ubong, da det jo siger bang i virkeligheden.

Øv bong[]

Der er også visse situationer med bong, der bare er øv. En af dem er bongkitis, der kun adskiller sig fra bronkitis ved at være produceret på bong, øv.

En anden grim situation er når bongen vælter, og der kommer til at stinke af bongvand. Kun gæret abeurin fra det Nedre Mongoliet lugter endnu værre end væltet bongvand, øv igen.

Den værste øv bong situation er for de mest hærdede når der ikke er mere bongmix, det er øv i absolut højeste potens.

Øvrig bong[]

I musikken har man bongo-trommen, der sigerbong, når den får slag på skindet. Nogle af de værste bongrygere påstår hårdnakket, at det siger bong, når de bliver ramt af bongens virkning og bonger ud i det totale steneri. "Bong, og så blev jeg ramt", påstås at være en helt typisk bemærkning blandt folk af denne specielle minoritet af menneskeheden, bongbrugerne.