FANDOM"Fofatterne til denne artikel er lyst i band inden 7 dage, hvis ikke de udlever 3 flasker af den gode slags i morgen."

~ Paven om forfatterne


For mange år siden forsvandt kontinentet Atlantis fra jordens overflade. Rumvæsner havde givet mennesket evnen til at skabe en kæmpemæssig usynlighedsgenerator, der i 20.000 år gemte kontinentet. Nu er generatoren brudt ned i året 2009. Og den kolossale befolkning, man ikke har været i stand til at tælle, ønsker mere land. Jorden er overbefolket, men Atlantis, der nu er placceret i Stillehavet og udslettede mange øer ved dens gendannelse, er det mest overbefolkede sted i verden. Hvis hele verden stod sammen, ville man have en minimal chance for at vinde, men ingen kan besejre den nyudnævnte leder, Per (aka. The One). Han har reformeret hæren, økonomien og systemerne, så de alle er topmoderne sektorer. I 9491 tog Atlantis navneforandring, så det kom til at hedde den tysk-atlantiske forbundspagt aka. Bundesrepublikken.

Omkring Perredigér

Per er fra Danmark og opvokset på landet. Allerede i sin barndom udviste han fremragende lederevner og hårdførhed. Han reddede et barn ved at stille sig i vejen for den bil, der var ved at køre barnet ned. Bilen aner ingen noget om, for den blev udslettet for tid og evighed. Da han var 11 havde han fået sin første universitetsgrad i historie, to år efter i alle andre grader. Han er den mest uddannede person i verden, har en umålelig IQ og derfor blev han valgt af de demokratiske kræfter i Bondesrepublikken. Han modtog embedet villigt og som 16 årig var han altså den mægtigste person i verden. Han er præsidenten, men der er mange der sætter spørgsmålstegn ved hans position, som man frygter han udnytter.

Om hans kræfter ved man faktisk ikke så meget, andet end at hans udseende snyder meget. Han kan nemt løfte et par ton, men hans fysiske kræfter er den mindste del af hans evner. Han lader til at mestre telepati, men endnu mere telekinese. I slagmarken flyver han nogle gange rundt og smadrer enhver modstand. Men det bedste eksempel er dog hans evne til at ramme plet hver gang. Uanset hvor mange gange han skyder, rammer det i hovedet. Og det selv om den ramte ikke kan ses.

Bondesrepublikkens militær:redigér

Et topmoderne militær. Så er det sagt. Den professionelle del af hæren udgør ca. 2 % af befolkningen (mener man, man kender jo ikke befolkningens størrelse!). Udgifterne udgør 1.6 % af BNP. Men man kan bare ikke udregne det BNP... Grundet størrelsen, må man opdele hæren i divisioner, for mindre gør det umuligt at organisere. Hver division udgør enten 14.000 mand, 5.000 tanks eller 1500 kampfly. I alt anslås det, at infanteridivisionerne tæller 13.000, men det er dog lidt lavt anslået. Yderligere er der 7.000 tankdivisioner og 5.000 luftdivisioner. Men det er også lavt anslået. Desuden er der en kolossal (eller titanisk) reservestyrke, der menes at tælle i alt 100.000 forskellige divisioner. Det er til gengæld en lille smule for højt anslået, men ikke meget.

Alle infanteridivisioner er tungt udrustede med mortérer, missiler (Antiluft og antijord), samt tunge maskingeværer. De er veltrænede, takket være den obligatoriske tre års værnepligt og yderligere to års træning som professionelle soldater.

Tankdivisionerne er velorganiserede, og spækket med det nyeste af det nyeste udstyr. Den ældste tank er fra 2007.

Det ældste kampfly er fra 2008 og gør brug af det nyeste af det nyeste udstyr. De flyver min. 30 % hurtigere end normale kampfly og deres våben er 78 % dødeligere. De har desuden et prototype skjold, der delvis beskytter flyet mod mindre projektiler.

Alle disse teknologiske vidundere er opfundet af Per, som har fjernet stort set al videnskab og erstattet den med sig selv. Pengene er så gået til militæret.

Endelig er der flåden! Det er i sandhed Bondesrepublikkens stolthed. Den udgør langt over 10.000 skibe af forskellig slags, og verdens største hangarskib The One, som måler over en kilometer og har en enorm mængde soldater og fly ombord, er flådens stolthed. Det er selvfølgelig opkaldt efter Per, som har fået flåden bygget.

Styreformredigér

Officielt er styret demokrati. Men der har i de sidste år hersket uroligheder omkring Per og hans styremåde. Han trumfer tilsyneladende alle sine reformer igennem, umiddelbart uden flertal, men som om han tvinger et flertal igennem, ved hans vilje alene. Veluddannede mennesker udgør det 9001 mand store Bondesråd, der takket være ny teknologi, kan stemme og blive hørt. Når et medlem dør af forskellige årsager, det være alder, mord eller mystiske omstændighedder opstået på Pers kontor, vælger Bondespræsidenten en ny. Det er en enorm opgave. Men Per lader til at kunne forudse hvem der dør, og udnævner dem dagen inden de dør. Hvordan han ved det, kan man kun gisne om.

Økonomiredigér

Det er umuligt at skrive om det i tal. Man ved ikke meget andet, end at det er en stærkt industrialiseret nation, med et uhørt antal af atomkraftværker pr. kvadratkilometer. Hvilket igen bevidner om en kolossal adgang til uran. (Man frygter, at Bondesrepublikken har verdens største atomvåbenlager. Men selv hvis det var tilfældet, ville man jo ikke kunne tælle det...)

At man samtidig har været i stand til at totalt genopbygge militæret på kun få år, tyder på en enorm kapacitet, der får enhver krig mod Bondesrepublikken til at se nyttesløs ud.

Nationalismeredigér

Der er en stærk nationalisme i Bondesrepublikken, og der er jævnligt fester, for at fejre, hvor mægtig den stolte nation er. At skrive alle festerne op, er en umulighed, for der er flere om dagen! Flaget er meget ligesom Rote Armee Fraktions, dog er der bare en høtyv, i stedet for et gevær. Desuden tog RAF deres flag fra Bondesrepublikken, der svarede igen med angreb på Bermudatrekanten, der senere blev berygtet.

Udenrigspolitikredigér

Pers nye udenrigspolitik er meget aggresiv. Alle skal underlægge sig Bondesrepublikken og betale skat til den. Som følge deraf, vil alle skatter stige med 30 % (surt for dem i Norden...). Det værste for Verden er, at Bondesrepublikken har det, der skal til for at underlægge sig den. Derfor er al handel på forhånd forbudt og kan under ingen omstændigheder lade sig gøre.

Modstandereredigér

Antallet af fjender til Bondesrepublikken er enormt. Faktisk resten af verden. Men det kan faktisk ikke opgøres i tal, da der er ca. 5 gange så mange som der er medlemmer af FN

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.