FANDOM


En bom er et sted, som nærmer sig dine kønsorganer med faretruende hast! Før eller siden - typisk "før" - vil den kollidere med dine mest følsomme steder, hvorefter at resten af verden vil udbryde i spontan latter. Men bare rolig! I morgen er du på YouTube, og så bliver du kendt[1]. Måske når du ligefrem Failblog.

Bom-redskabsgymnastik

Det du ser i øverst er stedet, der om få sekunder rammer pinden nederst. Ingen har nogen glæde af det møde - bortset fra alle verdens internetbrugere.

Reglerredigér

Bommen er 5 meter lang, 1,25 meter høj, og lige akkurat bred nok, til at ramme alle vitale dele mellem dit højre og venstre lår. Du har 1,5 minut til at gøre det færdigt. Hvis du overlever så længe, er dine Nosser Fisse lavet af hærdet stål[2].
Disciplinen "Bom" har kun- og udelukkende til formål at sørge for, at du bliver varigt invalideret eller mister evnen til at få børn.

Efter gennemførelsen af din øvelse, får du en karakter af dommerpanelet. Karakteren er baseret på, hvor længe du kaster blod op.

Det bedste ved disciplinen er, at absolut ingen ser den - lige indtil den dag, hvor netop du kvajer dig[3]. Så ser alle det! Selv Hende den lækre fra parallelklassen.

Elementer i bomdestruktion -øvelserredigér

1. Op på bommenredigér

Det er meningen, at du skal komme relativt sikkert op på bommen. Det starter sådan set roligt, ved at du enten hopper op - hvorved du går direkte videre til punkt 3 - eller ved at du kravler op. Nu er du oppe.

2. Do your thingredigér

Bevæg føderne. Du må på dette tidspunkt indse, at det uundgåelige alligevel vil indtræffe, og at du er på vej til punkt 3. Gør nu følgende:

 1. Hop.
 2. Spred benene i luften.
 3. Kig ned.
 4. Hold benene adskilt.
 5. Se bommen nærme sig.
 6. Spænd i genitalierne
 7. Gå til punkt 3.

3. Nedstigning fra bommenredigér

Dette punkt når du, når du sidder overskrævs på en træ-ting, og føler en ubeskrivelig smerte i dit underliv. Du synker 3-4 gange og mærker smagen af blod allerede i første synk. Dine øjne er vidt åbne, og øjeæblerne er kun holdt fast med det yderste af dit kranium.
Det første som går op for dig, er at du sandsynligvis er fanget i et dilemma mellem tyngdekraft og Darwins teorier. Træ er altså hårdere end kønsorganer, og der er intet du kan gøre ved det.

Nu sker der så noget bemærkelsesværdigt. Mens dine øjne stadig er åbne, vil verden rotere om sin egen horisontale akse, og til sidst vende på hovedet. Smerten fortager sig ikke det mindste, men dine hænder slipper langsomt bommen, hvorved den din krop vil accelerere til ca. 50 m/s, inden dit hoved rammer gulvet med en ufattelig hastighed. Hvis du er mand, har du nu to ødelagte hoveder. Hvis du er kvinde, kan du med fordel tage navneforandring til Amalie[4].

Når du ligger på gulvet efter denne omgang, får du endelig tid til at blinke nogle gange. Det første du ser, efter at du måske kommer lidt til dig selv, er en eller anden som har taget det hele på video på sin mobiltelefon. Sådan er det, når man går i gang med at lave noget, med 100% sandsynlighed for at mislykkedes.

Bom i moderne kunstredigér

Julie Maria har lavet en video, hvor der indgår en bom. Sangen er fantastisk, men hvad pokker har videoen noget med noget at gøre?

Der er ingen andre kunstneriske eksempler på bom. Lars Bom tæller ikke med.

Bom med småtredigér

 1. Og i den grad til grin.
 2. Hvilket jo ikke ligefrem gør din hverdag lettere
 3. Og destruerer dine kønsorganer.
 4. En Numerolog er helt sikkert klar til at hjælpe.
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.