FANDOM


Saidm

Her ses Boghandler Said Mansour, i sin rodebutik.

Said Mansour er en marokkanskfødt marokkaner der i en kortere periode fra 1988-2016, figurerede på listen over danske statsborgere, hvorefter han skrev sig ind i historien, som den første, der har fået frataget et dansk statsborgerskab pga. kriminalitet (jf. Terrorisme).

Said Mansour er naturligvis ikke en rigtig boghandler, men en habil bistandsklient med en stor familie, som Danmark har forsørget i mange år, da hr. Mansour syntes han havde vigtigere ting at tage sig af. De eneste pamfletter hr. Mansour har solgt, handler om død og ødelæggelse, naturligvis ikke for ham selv, men for alle danskere, jøder, amerikanere og homoseksuelle.

Først blev Mansour dømt ved byretten på Frederiksberg, hvor han fik 4 års fængsel. Dernæst røg han i Landsretten, da anklageren mente at 4 år ikke var nok - dér blev dommen stadfæstet, og man fratog ham dansk statsborgerskab. Dét mente Mansour og hans advokat var urimeligt, så de gik videre til Højesteret, hvor man fjernede statsborgerskabet, uden at tage stilling til om de øvrige domme overhovedet var berettigede[1].

Men hverken Mansour eller hans advokat havde nogen ide om, hvornår man skal stoppe, så i 2019 kom sagen en tur for den europæiske menneskerettighedsdomstol, da Mansour var bange for at blive straffet i sit hjemland, Marokko. Den såkaldt menneskerettighedsdomstol tænkte længe over tingene og kom i februar frem til, at Mansour selv var ude om det, så han måtte tage til takke med at leve under islamisk lov, hvilket han opfatter som et brud på menneskerettighederne, selv om han hele tiden har præket at andre skal dø under samme lov.

Dermed var højesterets afgørelse stadfæstet og for første gang i dansk historie er det lykkedes at udvise en terrorist. Nu må vi se hvor længe der går, før humanisterne får hentet terroristen hjem til Danmark igen, så han slipper for de umenneskelige forhold under islam .

Mereredigér

  1. En folkedomstol på Nationen! tog til gengæld stilling: i dén kontekst, var 40 års tortur sandsynligvis tættere på rimeligt.
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.