FANDOM


Fagtermen "Bob/Bobs" er ikke et navn/egennavn, men derimod en definition på en person/en gruppe som opfører sig åndssvagt/irrationelt, og som selv mener at vedkommendes aktiviteter er über cool.

Definitioner på en "Bob" redigér

 • En person som "gejler" sin bil, sådan at den larmer unødvendig meget.
 • En person som sænker sin bil, sådan at den ikke kan køre over et fartbump.
 • Generelt en person som er overbegejstret for det faktum at vedkommende har fået et kørekort samt bil og derved tænker at dette køretøj vil få vedkommendes penis til at virke væsentligt større.
 • En person som taler/praler om det faktum "at køre bil" som om at det er noget vedkommende har beskæftiget sig med det i evigheder, selvom at vedkommende kun har haft et kørekort i ca. en halv uge.
 • En person som ikke køber billet til tog/bus, og som så prøver at bevare sit cool når kontroløren kommer forbi og skal se billeten. (Hvis personen giver kontroløren "dødsblikket" så kan vedkommende betragtes som en über-bob)

Bob-Beviset redigér

For at finde ud af hvor meget af en bob du evt. selv er, eller hvor stor en bob din ven fra parallelklassen er, kan du gennemgå bob-beviset. Bob-beviset er en matematisk metode hvorpå at du kan finde ud hvor stor en grad af en bob du eller dine venner er. Skalaen går fra 0-10000 i Bob-faktor og udregnes på følgende måde:

Som konklusion kan det nu ses at denne person her, har en Bob-faktor på 5000. Dette betyder at personen er en yderst gennemsnitlig bob. Fordelingen af hvilken form for præfiks der skal foran "bob" kan ses herunder:

 • 0-2500: Vedkommende er lidt en bob, men for lidt af en bob til at skille sig ud. Præfiks = Under-bob.
 • 2500-5000: Vedkommende er afgjort en bob, men er kun casual. Derfor får folk inden for denne kategori præfikset. Præfiks = Casual-bob.
 • 5000-7500: Ligger en person inden for dette felt af skalaen er personen en kæmpe-bob. Deraf også præfikset. Præfiks = Kæmpe-bob.
 • 7500-10000: Denne kategori er teknisk set to-delt da det regulære præfiks er. Præfiks = Über-bob.

Men hvis du ligger OVERRRRRR 9000!!!!... så er du en: "Kæmpe-mega-Über-bob". Derfor præfiks = Kæmpe-Mega-Über-bob.

Definitioner på en gruppe "Bobs" redigér

 • En gruppe af personer som bruger deres frikvarter på at parkere deres gejlede Peugot/VW golf på en handicap-parkeringsplads, hvor de derefter ruller vinduerne ned, lytter til høj musik og ryger mens de står og læner sig op af bilen. Desuden vil rigtige "Bobs" spytte rigtig meget på den omkringliggende jord/asfalt og gøre den over-klam for alle andre at betræde.
 • Personer som normalt har langt smør-hår og som står og ryger E-cigaretter i grupper på ca. 4-9 personer. Flertallet af personerne i disse grupper vil som regel have Humör T-shirts på og gå med Converse sko. (Slidte)


Berømte citater fra bobs redigér

"Fuck en bob der har skrevet denne tekst!"

~ En bob om Denne tekst


"Øj! Den gamle Volvo lyder virkli' fe' med den nye udstødning! "

~ En anden bob om Hans vens gamle Volvo fra 1963


"Jammen (Indsæt pige-navn her)det er ingen problem! Jeg fyrer bare li' op under Audi'en og så kører vi da li' til McD! "

~ En über bob om En pige der sagde til sin veninde at hun var sulten


"BOOOOOOooooob! Boooooooooooob! boooooooob! booooob!"

~ En gammel Volvo's gejlede udstødning om sin ejer
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.