FANDOM


(Siden blev oprettet: == The Bloodhound Gang == The Bloodhound Gang er en flok aber (er er meget sexfikserede.. på en hyggelig måde.) bestående af Jimmy Pop, DJ Q-ball, Jared Hasselhoff, Lüpüs ...)
 
(en ting er at der kommer en sløj artikel om et af mine yndlingsorkestre, men at der er to overskrifter til at starte med...!!!)
 
(7 mellemliggende versioner af 2 brugere ikke vist)
Linje 1: Linje 1:
== The Bloodhound Gang ==
+
'''The Bloodhound Gang''' er en flok aber bestående af Jimmy Pop, DJ Q-ball, Jared Hasselhoff, Lüpüs Thünder og Adam Perry.
   
The Bloodhound Gang er en flok aber (er er meget sexfikserede.. på en hyggelig måde.) bestående af Jimmy Pop, DJ Q-ball, Jared Hasselhoff, Lüpüs Thünder og Adam Perry.
+
== Om The Bloodhound Gang's Hits ==
   
[[Billede:http://i36.tinypic.com/6ru7ww.jpg]]
 
 
== The Bloodhound Gang's Hits ==
 
 
'''Uhn Tiss Uhn Tiss Uhn Tiss'''
 
'''Uhn Tiss Uhn Tiss Uhn Tiss'''
Som i starten hed "Uhm Tis Uhm Tis Uhm Tis". Men ingen kunne finde ud af at udtale disse ord, så det blev lavet om.. Nu giver det ikke nogen mening, men dét kan vi også meget godt lide.
+
  +
Som i starten hed "Uhm Tis Uhm Tis Uhm Tis". Men da ingen kunne finde ud af at udtale disse ord, blev de nødt til at lave det om. De havde ellers fået meget kreativ hjælp fra selveste [[Nik og Jay]], med denne sang. Hvad de ikke vidste var, at Niclas og Jannick lavede pis med dem. Heldigvis fik de (ubevidst(selvom de elskede uhm tis, rigtig meget)) rettet det op. De blev samtidig nødt til at gøre den hurtigere så det ikke blev "Uuuuhm, TIS(!)" men derimod "UhnTissUhnTissUhnTiss".
  +
  +
[[Kategori:Udenlandske musikere]]

Nuværende version fra jan 1. 2009, 22:24

The Bloodhound Gang er en flok aber bestående af Jimmy Pop, DJ Q-ball, Jared Hasselhoff, Lüpüs Thünder og Adam Perry.

Om The Bloodhound Gang's Hits redigér

Uhn Tiss Uhn Tiss Uhn Tiss

Som i starten hed "Uhm Tis Uhm Tis Uhm Tis". Men da ingen kunne finde ud af at udtale disse ord, blev de nødt til at lave det om. De havde ellers fået meget kreativ hjælp fra selveste Nik og Jay, med denne sang. Hvad de ikke vidste var, at Niclas og Jannick lavede pis med dem. Heldigvis fik de (ubevidst(selvom de elskede uhm tis, rigtig meget)) rettet det op. De blev samtidig nødt til at gøre den hurtigere så det ikke blev "Uuuuhm, TIS(!)" men derimod "UhnTissUhnTissUhnTiss".

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.