FANDOM


Blizzard er et firma - ligesom Arla. Det er et verdensomspændene firma - ligesom Arla. Det er et firma som vil gøre alt for penge - ligesom Arla. Blizzard skyder med hvid cream ud af deres bygninger - ligesom Arla

Blizzard har blandt andet lavet det tidskrævende spil World Of Warcraft -ligesom Arla hvilket er deres helt store succes! De får unge såvel som voksne til at bruge alt deres fritid på at kæmpe mod f. eks. "level 2 boars" i et sted kaldet "Elwynn Forest" (det er også der Robin Hood og Knud Ytringskleine bor).

Hvorfor dette spil blev sådan en succes, vides ikke. Nogle mener at det er hjernevask, mens andre mener at alle disse mennesker faktisk af egen fri vilje - spiller dette spil hele dagen (dette er selvfølgelig løgn - hvem ville være dum nok til det). Jeg kunne skrive meget mere om dette firma, men nu skal jeg ind og spille WoW.

Nogle mennesker tror at blizzard er ude på at hypnotisere alle spillerne så de bliver en del af den kæmpe hær som de vil samle. På den måde kan blizzard til sidst overtage hele verden. Eftersom jeg selv spiller World of Warcraft vil jeg på der kraftigste opfordre alle til at spille det.


Se også redigér

blizzard er så godt og i sær wow er det bedste tids fordriv der går hurtigt 17 timer på det hvis man er nørd
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.