FANDOM


Bears

Henrik & Frede, par på 5. år

Bjørn (engelsk Bear) er én af mange undergrupperinger af bøssemiljøet i den vestlige verden, og består af horder af behårede, svedige og skæggede homoseksuelle herrer og damer. Sådan var det førhen. Nu er det primært horder af behårede, hudcréme-klistrende og glatbarberede homoseksuelle herrer og damer. Logikken bag navnet var oprindeligt udseendet: man kiggede på en række stål- og minearbejdere i USA's udørker der tilfældigvis spillede i lyserødt, og tænkte "Hey, de ligner sgu'da gråbjørne!" også var navnet skabt.

Behårede Typerredigér

Bjørnefar
Den store pelsede, brunstige og mandhaftige trold af en mand![1] Den typiske Bjørnefar bruger al sin tid på at jage nye ofre i Bjørneskoven, hvorefter han misbruger dem i et omfang ingen heteroseksuelle kan klare med mindre man sluger 70-80[2] viagra-piller.
Bjørnemor
Er den nu om dage almindelige bjørn, der betragter sig selv som en Bjørnefar, men som glatbarberer kroppen, taler med stemte s'er og bruger hudcréme. Her skal man nok tænke på en steroide-pumpet Jim Lyngvild, og så afgjort ikke Ole Henriksen.
Britney-Bjørn
Den relativt mandige, men ret pjevsede bjørn. Ikke ulig Emil Thorup hvis han groede et skæg[3].
Lille-Bjørn
En Lille-Bjørn repræsenterer i princippet alle ovenstående variationer, men er teenager. Denne gruppe kan som 14-årig mødes i enhver skolegård, og kan kendes på at blive kaldt "bøsse" hvorefter han tæver 3 bøller og og tværer alle sportsidioterne ud på fodboldbanen, samtidig med at han nærer et underligt behov for at tage Drama som tilvalgsfag[4].
Tante Bjørn[5]
Den mest spændende variation af bjørne kaldes også "Ursula" og er en behåret, fedladen og/eller pumpet kvinde der kan tæve mange mænd i armlægning, men som samtidig er enig i at Neel Rønholdt er et flot stykke pigebarn.
Bedstefar Bjørn
Hvem-som-helst af ovenstående, som er blevet grå-håret.

Heteroseksuel Variantredigér

  • Ihvertfald ikke dig...

Behårede Noterredigér

  1. Vi ser lige bort fra seksuelle præferencer.
  2. Og det er vist endda sat lavt.
  3. Hvis han da kan...?
  4. Det er heller ikke ualmindeligt at han går til boksning samtidig med at han frivilligt tager symaskinekørekort 5 gange årligt.
  5. Navnet hentyder ikke til kønsbehåringen, din gris!
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.