Spademanns Leksikon

Ophavskvinden bag Bitterfissen Bethany, er en tidligere enlig og liderlig administrator på Dæjting.dekåå, der på et tidspunkt fandt ud af at hun var bedre til at skrive end hun var til at moderere mandlige profiler hun alligevel tændte for hårdt på. Sammen med den mystiske overkvinde "mormor", skabte de alter egoet "Bethany", der i en satirisk blog, især lodsede i skridtet på selvglade Københavnske meningsdannede. Specialt kom über-spelt-kussen Anna Sophia Hermansen under retfærdig behandling for at være super træls og kedelig. På det punkt ramte de hende lige i kamelfrikadellen, og efter Bethany holdt op med at skrive om hende, er der da heller ikke nogen der ved hvad Sophia (med ph og a), render rundt og laver.

På et tidspunkt begyndte det at gå ned ad bakke for Bethany, og hun begyndte at skrive for Ekstra Bladet. Den slags gør man ikke ustraffet, og Bethany måtte bide i det sure håndklæde og igen få et 8-4 job. Heldigvis er hun en super hot lille sexkilling, så hun skal nok klare sig (Hendes egne ord).

Hvad der skete med "mormor" er der ingen der ved. Muligvis står hun bag den kvindelige pendant til Illuminati (metoo), der formentlig er årsagen til at vi mænd i dag bliver fyret hvis vi i ren refleks kommer til at klappe en sekretær på bagdelen.