FANDOM


ThumbsUp
Biavl

I denne familie er alle biseksuelle - undtagen lille Carl på tre

Biavl3

Jo flere biseksuelle sammen des bedre

Biseksuelle, er nogle der simpelthent er seksuelt tiltrukket af bier.

"Let me bee your honey"

~ Sting

Flere og flere mennesker, er begyndt at blive seksuelt tiltrukket af bier.
Men hvordan gør man rent praktisk hvis man gerne vil være biseksuel. Man kan jo ikke penetrere en bi...Det er den til gengæld god til, når det er dig det handler om. Først gælder det om at erkende sin biseksualitet.


Tidlige indikationer på biseksualitet redigér

  • Overalt hvor du bevæger dig forlanger du at der står dansk nyslynget honning på bordet. Du bruger honning til alt: i teen, i madlavningen, som ansigtsmaske, i babys numse eller som glidecreme når nye egne af menneskekroppen skal udforskes.
  • Du foretrækker stearinlys lavet af bivoks.
  • Du er pollenallergiker og kan lide det.
  • Du er stadig kunde hos Bikuben (Du har mao. ikke opdaget at den hedder BG Bank)
  • Når du taler om arbejderne er de altid flittige og elsker monarkiet (dronningen især)
  • Derudover læser du i Bibelen, lytter til Bifrost, handler i Bilka, bruger det binære talsystem når du regner, går i biffen og rejser på billigdage.
  • Du finder Bee Movie mere interresant end almindelig Pornografi.

Hvordan springer du ud som biseksuel? redigér

Det kan som alle andre "ud-af-skabet"-oplevelser føles som en ret frustrende tid...men først skal du have fat i en dronning. Det kan godt være lidt svært da hende i Danmark jo er travlt optaget, men de behøver jo ikke at være regerende dronninger...bare de er dronninger. Dronning Ingrid var til det sidste meget optaget af de biseksuelles problemer.
Det kan godt være lidt problematisk at få en dronning ind i en trækasse på ½ x ½ x 1m men med det rette selskab begynder dronningen sammen med hendes hof at lave små lækre sammenhængende sekskanter (også kaldet celler). Når de så er blevet trætte af deres meget indadvendte liv går de over til at forføre alle blomsterne, som vist egentlig er meget glade for det de gør, selvom de har en masse kønsoverført genetisk materiale med sig.

Myter om biseksualitet redigér

Desværre har stadig mange i deres seksualundervisning kun hørt om biseksualitet. Derfor har uforholdsmæssig mange familier en lille ekstra elskovshytte stående i baghaven.

Fakta redigér

  • Biseksuelle får babyer, som alle andre.
  • At forstyrre biseksuelle er som at stikke hovedet i en hvepserede.

Fed tekst

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.