FANDOM


(Er biologi tortur?)
Linje 1: Linje 1:
'''Biologi''' er betegnelsen for videnskaben om det fornuftige i at gå i biffen en gang imellem. Derfor er det også et fag på skoleskemaet. <br />
+
'''Biologi''' er betegnelsen for [[videnskab]]en om det fornuftige i at gå i [[bi]]ffen en gang imellem. Derfor er det også et fag på [[skole]]skemaet. <br />
Hvis man ikke kan eksistere uden at gå i biografen mindst en dag om ugen lever man biodynamisk.
+
Hvis [[man]] [[ikke]] kan eksistere uden at gå i biografen mindst en [[dag]] om ugen, lever man ''biodynamisk''. Hvis man tænker på [[sex]] i forbindelsen med biografer, er man ''[[bi]]fil'', og dét er [[ret]] væmmeligt.
   
== Er biologi tortur? ==
+
== Er biologi [[tortur]]? ==
Ja, så afgjort. De sagesløse børn som totureres bliver udsat for pinsler, så som at blive tvunget til at se [[Tag til Rønneby kro|kedelige danske film]] i biocity (derfor navnet BIOlogi).Falder de i søvn får de en med pisken.
+
Ja, så afgjort. De sagesløse [[børn]] som tortureres bliver udsat for pinsler, såsom at blive tvunget til at se [[Tag til Rønneby kro|kedelige danske film]] i biocity (derfor navnet BIOlogi). Falder de i søvn, får de en med [[pisk]]en.
   
Torturen bliver ofte udøvet på skoler omkring i landet, men er også set i forskellige hjem, hvor de påstår at "hjælpe" deres børn med at blive bedre til biologi, men tværtimod...
+
[[Tortur]]en bliver ofte [[ud]]øvet på skoler omkring i [[land]]et, men er også set i forskellige [[hjem]], hvor de påstår at "hjælpe" deres børn med at blive bedre til ''biologi'', men tværtimod...
+
==Men hvad siger de i [[Udkantsdanmark|Tilst]]?==
Folk der kan lide biologi er oftest bøsser eller stramme tanter...
+
*Landsbytossen [[Ingen|Ejnar Nokkefår]] fra [[Tilst]] siger: "[[Folk]] der ''ikke'' kan lide ''[[bi]]ologi'' er oftest enten [[bøsse]]r eller stramme tanter ..."
  +
*[[Psykolog]] [[Orla Wâhr|Flemming Prebensen]] fra hærens sergentskole i [[Padborg]] siger: "''Biologi''? I skal fand'me ikke komme med det [[svin]]eri [[her]]!"
 
[[Kategori:Biologi]]
 
[[Kategori:Biologi]]
 
[[en:Biology]]
 
[[en:Biology]]

Versionen fra sep 10. 2013, 14:31

Biologi er betegnelsen for videnskaben om det fornuftige i at gå i biffen en gang imellem. Derfor er det også et fag på skoleskemaet.
Hvis man ikke kan eksistere uden at gå i biografen mindst en dag om ugen, lever man biodynamisk. Hvis man tænker på sex i forbindelsen med biografer, er man bifil, og dét er ret væmmeligt.

Er biologi tortur?

Ja, så afgjort. De sagesløse børn som tortureres bliver udsat for pinsler, såsom at blive tvunget til at se kedelige danske film i biocity (derfor navnet BIOlogi). Falder de i søvn, får de en med pisken.

Torturen bliver ofte udøvet på skoler omkring i landet, men er også set i forskellige hjem, hvor de påstår at "hjælpe" deres børn med at blive bedre til biologi, men tværtimod...

Men hvad siger de i Tilst?

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.