FANDOM


Bindinger

Man kan også været bundet til sig selv. Nogen vil gerne betale penge for det.

Der er mange bindinger. Der er fx dem med reb og dem med andre ting som ståltråd. Som regel er det bøjelige ting. Eller slangeformede ting. Altså ting som kan bøjes og bindes. Deraf bindinger.
Desuden er der andre ting. Man kan binde sig til noget, som man godt kan lide[1] Som regel et levende væsen, men i visse tilfælde også døde ting. Det kan fx være legetøj fra barndommen eller en ring, man har fået fra sin farfar, som har været i krig. Altså noget som virkelig betyder noget eller har en affektionsværdi i form af minder.


Mange former for bindinger redigér

Det er blot få eksempler på bindinger.

Kemibindingerredigér

De er nok de kedeligste bindinger, da man ikke kan se dem. Men de er alligevel gode at kende, hvis man skal opfinde noget godt medicin. På den måde kan man faktisk redde mange liv. De kan[2] være lavet af metal. Altså fordi metal er magnetisk og kan ”binde” sig. Altså denne binding kan man selvfølgelig ikke se, men den finder sted. Det gælder jo selvfølgelig det samme med personlige bindinger.

Spejderbindingerredigér

Bindinger2

Sådan kan man også binde. Hvad man så end kan bruge det til...?

En meget kendt binding er et råbåndsknob. Det er meget stærkt og kan holde ting, som er tungere end det selv.

Psykologiske bindingerredigér

En anden kendt binding er den, der er mellem en mor og dennes barn. Medmindre de er blevet uvenner. Der er også fx båndet mellem ”Brangelina” altså Brad Pitt og Angelina Jolie. Deres binding til hinanden er meget kendt pga. medierne. Men måske er det bare skuespil, da nogen siger, at de slet ikke elsker hinanden. På den måde kan bindinger altså også være falske.

Ski-bindingerredigér

Ja det hedder der hvor man klasker foden ned på skien, som helst ikke skal forlade foden igen de næste seks timer.

Konklusion redigér

Vi kan altså konkludere, at bindinger er en underlig størrelse. Men først og fremmest kemibindinger. De er ikke spændende, synes mange. Men det er jo som alt andet her i livet en smagssag. Og hvem ved – måske er smag også en binding? Den letteste binding er nok i hvert fald ”kællinge-knuden”. Den kan de fleste.

Bundne noterredigér

  1. For eksempel en person eller et dyr.
  2. Måske, det vides ikke.
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.