Spademanns Leksikon
Spademanns Leksikon
m
Linje 22: Linje 22:
   
 
=== GPS ===
 
=== GPS ===
  +
Kun for dem som har en lorte stedsans.
 
Du har brug for en kvindestemme, der taler venligt til dig specielt om ting du udmærket ved i forvejen, såsom hvad nummer vej, man tager i rundkørslen. Den skal forhindre dig i at huske de dårlige sider ved din kone.
 
Du har brug for en kvindestemme, der taler venligt til dig specielt om ting du udmærket ved i forvejen, såsom hvad nummer vej, man tager i rundkørslen. Den skal forhindre dig i at huske de dårlige sider ved din kone.
   

Versionen fra 15. okt 2009, 11:38

Enkelte billige modeller har kun 3 hjul.

I gamle dage fik man bilen leveret i en papkasse

Bilen har fire rat og et hjul til hver af rattene. Alle i familien har en mening om hvordan der skal køres.

Selvom alle biler kan det samme: at nå fra punkt A til punkt B...er der mange der har opdaget at det ikke er ligemeget hvordan man ser ud når man ligger spændt fast på Motorring 3 på vej ind til Gentofte og IT-firmaet.

Bilen som livsstilsforlænger

Bilen er dig. Det er din forlængede rygmarv, som gør at du ikke skal bekymre dig om, hvor mange zoner der er til Kirke-Hvalsø eller Fuglebjerg. Men dit omdømme kan hurtigt nedbrydes, hvis du kører rundt i en eller anden anonym gråmetallic Huyndai stationcar. Så rådet lyder: Lad være med at lade andre købe din bil for dig. Du lader jo heller ikke din mor købe pyjamas for dig??
-Nå, men den skal du altså også ud at købe selv fra nu af....(!)


Kravspecifikation for en ordentlig bil

Automatgear og servostyring

Det er vigtigt, når du kører at du kan sidde og styre med højre hånd mens du her en smøg i venstre. Under mere festlige begivenheder er det også vigtigt at have en hånd fri, så man kan hjælpe med at kompensere for kvinders længere accelerationstid på lagenet. Det der med at bolle i bilen: Glem det. Hvis kællingen bliver gravid kommer sønnike en dag og kræver sandheden om nøjagtigt undfangelsessted og tidspunkt, fordi han er blevet interesseret i astrologi.

ABS-bremser og traction control

Kan kun anbefales af sikkerhedsmæssige årsager. En rigtig mand skal vide, hvordan man understyrer en bil rundt i et sving med 130 km/t.

Wunderbaum

Din trofaste Wunderbaum tager gladeligt imod lugten af dine 20 Marlboro. Troede du det var en vittighed bare fordi truckernosserne kom først?

GPS

Kun for dem som har en lorte stedsans. Du har brug for en kvindestemme, der taler venligt til dig specielt om ting du udmærket ved i forvejen, såsom hvad nummer vej, man tager i rundkørslen. Den skal forhindre dig i at huske de dårlige sider ved din kone.

Forlygter

Ligesom med kvinder er det vigtigt at bilen har nogle gode forlygter. - Gerne mange og store!

Alu-fælge

De ser bare godt ud på enhver bil.

Advarselstrekant

Så din bimmer ikke bliver vædret af en 18-tons lastbil en tåget tusmørkeaften.